Ha egy lakótársatok megfenyegetne késsel mit tennétek?
Figyelt kérdés
Egy lakótársam az albérletben (ahol a barátnőm lakik) beszólt, erre majdnem megvertem, de erre ő hátrált, majd előkapott egy kést és hadonászott vele előttem.
Sajnos senki sem látta.
Szerintetek jobb elkerülni, vagy csak színészkedett? Nem tűnik ilyen késes alaknak amúgy. Jól meg kéne verni amikor nincs nála.
2014. aug. 3. 16:23
11/13 anonim válasza:
Először én kapnék sokkot, utána ő kapna elektrosokkot!
12/13 anonim válasza:
"majdnem megvertem"
te sem fogsz túl sokáig szabadlábon védekezni...
13/13 anonim válasza:
Én konkrétan egy munkásszállòn vagyok most.Itt van, volt ,lesz, pár zülött drogos,alkoholista,agresszív elmebeteg.Egy csendes békeszerető halk szavù ember vagyok.A héten kettő ilyen is megtalált.Azóta a kés a szatyor tetején.Ezek a tőrékeny emberekkel a leg bátrabbak.A nagy darab kollegával meg a nagyobb emberekkel ezek nem mernek szemtelnkedni.Vékony félénk ember lévén meg velem úgy beszél némelyik mint a kutyával.Egyszer nekem nekemjönne az egyik én a kést belevágnám.Ennek egyszerű puszta kézzel is lehet bárkinek maradandó sérülést okozni.Ha félénken értelmessen próbálsz velükbeszélni még jön két ilyen hozzá aki vérszemet kap mert látja félős vagy.Ha csunyán szolsz neki akkor is neked mehet.Amint ott egy kés vagy fegyver ott már mindjárt tudják ezek az agresszorok hol a határ.Sajnos tapasztalat.Ahogy a mondás is tartja csalánba nem üt a menykő.Ezek a csontkukacok a kis gyenge emberekkel a leg undorítóbbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!