Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Beleszólhat ebbe a szomszédom,...

Beleszólhat ebbe a szomszédom, vagy tehet panaszt? Több lent.

Figyelt kérdés

Egyszerűen meguntam őket, meg mellettük is úgy néz ki beköltöznek ilyen igazi tahó emberek...

Én az erdőben lakom, nem rég költöztem, és nem azért, hogy a szomszéd leséseit élvezzem, meg véleményét, meg bármijét...

A közvetlen szomszéddal olyan a viszonyom, hogy jó jó de ki nem sz@r le benneteket...utánuk a tahók akik viszont sportot űznek abból, hogy leselkednek..

Jön már a kérdés.. :DD

A szomszédé a kerítés, de a sövény ami "elvileg takar" az én felemen van, kitépethetem-e és építhetek 3-méteres falat,(persze a szexi kerítése megmaradhat nekije) hogy a büdös életbe ne lássak senkit?

Vagy megszívathat, mint egy ismerősömet, aki ilyet épített ilyen céllal, és lőréseket kellett vágnia a falán,mert a drága szomszéd feljelentette a polgármesternél, hogy nem lát át.. :DD (ez hót komoly)

És felszólították az ismerősömet, hogy csináljon szó szerint "leső lukat" ..

Tényleg lehet ilyen gondom, vagy ez egy kivételes helyzet lehetett?

2014. júl. 30. 10:10
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

holnap felmegyek és megtudom!

Ha sikerült megírom, itt mi vonatkozik rám ilyen téren...

Addig is köszönöm a válaszokat... :))

2014. júl. 30. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!