Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Szomszéd nő egész nap a...

Szomszéd nő egész nap a gyerekkel ordít, gyámhatóság?

Figyelt kérdés

5 éves gyereket,idiótának,baromnak nevez.szinte minden nap hallom,hogy sír a gyerek,nő visít.

tegnap kint homokozott,ordított neki hogy késő van,menjen be.nem ment.berángatta a házba,közben ordította,hogy 'apáddal szórakozz' stb,és még engem is megfenyegetett,hogy feljelent,rágalmazásért (megkérdeztem,mit csinál már szegénnyel)...semmi közöm hozzá,hogy hogy bánik a gyerekkel.

amúgy ez egy tanárnő....

2014. júl. 26. 16:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
én hívnám a gyámhatóságot. én is így nevelkedtem, meg is látszik - szar az életem
2014. júl. 27. 02:11
 12/13 anonim ***** válasza:

ISmerős, de nem tehetsz semmit.

Mostohaanyám is tanárnő, de otthon mindig mindenért kiabált, vagy velem, vagy a gyerekeivel ordított.

A kollégái, sőt az egyik tanítványa anyja nyugtatót javasolt neki, amin totál kiakadt, pedig igazuk volt.

Az ilyen embernek pszichiáternél a helye, aki segít nekik az idegbajt kezelni.

2014. júl. 27. 23:08
 13/13 anonim ***** válasza:

És ilyet alkalmaznak tanárnőként?!Ezért mondom mindíg, hogy jobban kéne a pedagógusokat szelektálni, pszichológiai tesztekkel is kellene igazolni, ki alkalmas erre.Ha a saját gyerekével is így bánik, biztos az iskolásokkal sem különb!

Páros lábbal kellene kirúgni!

Valszeg erre is rá lehetne hívni a pszichiátert, ezt onnan veszem, hogy volt egy szomszédunk, tudtuk, hogy nem komplett, mert állandóan magában beszélt, de nem volt veszélyes.Csak egyszer aztán egy napon a saját magával való társalkodás egyre hosszabbra és hangosabbra alakult, mikor már 1-2 órája üvöltve folytatta magával a párbeszédet, akkor valamelyik szomszéd telefonált.Bár nem tudom, hogy közvetlenül a pszichiátert hívta-e, de kijött a mentő, rendőrség, minden.Kifeszítették az ajtót és elvitték a szerencsétlent.

2014. júl. 28. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!