Másnál is ez a szokás?

Egyszerűen ne reagálj, ha az ablakon szólnak be, egy idő után rá fognak szokni a csengőre, hidd el.
Maszekolással nem csak ti jártok jól, hanem a megbízó is, mert ha apád nem csinálja meg nekik olcsón, akkor mehetnek máshoz aki ki tudja mennyire megbízható, és drágább is. Szóval nekik legalább annyira illik kedvesnek lenniük veletek, mint fordítva.

Ez hihetetlen nagy bunkóság. A te "bunkóságod" azzal, hogy megmondod hogy nem jó-e a csengő, semmi ahhoz képest amit csinálnak.
Az a baj, hogy bele se gondolnak, hogy ők hasonló helyzetben hogy reagálnának. Vagy belegondolnak, és őket nem zavarná. (Vagy csak nem tudják, mennyire idegesítő lenne.) Szóval én megpróbálnám nekik elmagyarázni, hogy ők mit szólnának, ha valaki nézné őket mondjuk felkelés közben. És mond el határozottan, hogy szeretnéd ha ezentúl a csengőt használnák. Lehet ezt nem bunkón is, mondjuk én bunkón mondtam meg a magamét hasonló okok miatt szüleim több ismerősének is, nem lett belőle semmi baj, legalább tudták hogy engem mindig békén kell hagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!