Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Hogyan tehetném minden nap...

Hogyan tehetném minden nap izgalmassá a szomszédaim életét?

Figyelt kérdés

Unatkoznak, a fél napot a kertben töltik, és bámulnak engem, meg mindent ami történik.

Ezek szerint délután nincs adás náluk a TVben!

Hogyan tehetném minden napjukat izgalmassá?

2014. júl. 10. 17:02
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, de ha zavar, már egymillió féle kerítés meg árnyékoló van, ami eltakarja a "kilátást".
2014. júl. 10. 17:05
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Kérjél mozi díjat.Esetleg néha véletlenül téveszd el az irányt a slaggal.Szerezz egy nagy, barátságtalan kutyát.
2014. júl. 10. 17:15
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Pucérkodj! :) Attól szépen elmenekülnek. Esetleg egy táblával jelezd, hogy tilos a bámulás. De még egy szexelő, homoszexuális férfipárt is kiplakátolhatsz, azt nem néznék jó szemmel :)
2014. júl. 10. 17:22
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Élőképeket csináljatok, performance-t, rádiójátékot, színházi előadást, élő szerepjátékot, tűzijátékot...
2014. júl. 10. 17:34
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nyírj füvet hajnali négykor.
2014. júl. 10. 18:27
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha rossz a tested, szaladgálj bikiniben, még akkor is ha férfi vagy. Csináld úgy mintha pillangókat kergetnél.
2014. júl. 11. 15:15
 7/7 anonim ***** válasza:
73%

Én simán beszóltam, hogy "mit bámulsz?" - nem érdekelte őket, aztán leszrtam.

Énekeltem (jó hangom van, de csak nekik borzasztó hamisan nyomtam. Nem jött be, mert előbb kaptam én agyf.szt a falsság miatt :D), bikiniben flangáltam, éltem az életem. Ha nekik ez kell, hajrá. De a mozidíj nagy ötlet. :D

2014. júl. 11. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!