Ki akar dobni a főbérlőm, megteheti ezt így?
Én is el akartam költözni egy ideje, mert a srác nagyon trehány, rendetlen, a párommal folyamatosna kötözködi, legutóbb bunkó módon be is szólt neki, és amikor próbáltam vele beszélni, hogy a vendégeimmel ne bezséljen ilyen hangnemben, akkor még ő volt felháborodva. Ma meg írtam neki munka közben, hogy kérem szépen, máskor ne egyne bele a főtt kajámba, mert reggel elég kellemetlen azzal szembesülnöm, h nekem ebédre kevesebb jut (így szó szeritn írtam) Mire elkezdett bunkózni, h azért remélem, nem halsz éhen, és hogy megszűnik a lakhatási lehetőség, 2 heted van elmenni. Mondtam neki, hogy a szerződésben 1 hónap áll, mire elkezdi, hogy az részletkérdés, de mivel pesti vagy, megoldod. A páromat pedig kitiltotta a lakásból ( aki mindig tisztelettel állt hozzá, segített takarítnai, vett sok mindent a háztartásba, hirtelen fordult meg ez az egész, sztem féltékenység lehet mögötte, nem vagyok benen biztos) A kérdésem a következő:
-elvileg nem teheti meg, hogy 2 héten belül kirak, ugye ebből nem lehet bajom?
- a kauciót ugye vissza kell így adnia? 25-én fizettem volna megint (am mindig időben fizettem, max 1-2 napot csúsztam, ha késett a fizetés)
Pont rosszkor jött ez az egész, jövő héten lezs párom diplomaosztója, és utazunk el hétvégére, ami már ki van fizetve...ezért is nehézkes a lakáskeresés. Eléggé el vagyok keseredve.
be vagy jelentve? lakcimkartya? a rendor azalapjan jar el.
amugy sokat nem tehetsz, ove a lakas, ha nagyon ragaszkodsz a plusz ket hethez, attol meg boven megkeseritheti az eletedet (bezarja a vecet, haverokkal nyuzsog zajong nem hagy aludni stb)
de egy jotanacs: lanykent ne vegyel ki szobat ugy, ha a foberlo fiatal srac.
Az ugyanis valamit jelent. Es ha nem akarod eszrevenni, hogy mit, akkor jonnek az ilyen hirtelen meglepetesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!