Őszintén, kivel van itt a baj? (bővebben lent)
Üdv! Lakóközösségünkben (lakótelepi társasház) akadtak problémák. Gyakorlatilag az, hogy nincs lakóközösség.
-Földszint: Németjuhász kint az erkélyen, egész éjjel ugat.
-Egyik emeleti lakás: Albérlők, fiatalok, folyamatos bulik, amivel nincs is baj, csak ne hajnali háromkor randalíroznának a részeg barmok.
-Másik lakás: Alkesz + családja, minden este felhallatszik a Mónika show szintű előadás..
-Alattunk: Techno rajongó, pénzes hülyegyerek. Egész este csak a basszus jön fel, és azért éjfél körül zavaró...
Valamelyik nap betelt a pohár. A szokásos zajok egyszerre jöttek, én meg ennek elnyomására NORMÁLIS (35/65) hangerőn nekiálltam zenét hallgatni (NAPPAL). Erre érdekes módon egyből fel tudott jönni az alkoholista, meg az alattunk lakó is, mintha valami szentek lennének.
Belátom, lehetett volna kussban is maradni, de 8 év itt lakás után beleunhat 1-2 dologba az ember...
Teljesen megértelek. Én tuti nem bírnám.
Nálunk is volt ilyen, de csak két lakás, egy veszekedős pár és egy zenét bömböltető egyetemista. És nálunk szerencsére a többi normálissal össze lehetett fogni. Kihívtuk párszor a rendőrséget. Az egyik elköltözött azóta, a másik "lehalkult".
Ők becsengettek és a tudtodra adták, hogy nekik nem tetszik. Neked is ezt kéne tenni (ha eddig még nem tetted).
De nyilvánvaló, hogy velük van.
Ez mind rendben is van, de ez a te szemszôged. Lehet hogy mindenki másnak totál ellenkezô története volna...
Csak vicceltem. A többiekkel van a baj, csak te lehet nem mersz ellenük fellépni
A helyzet az, hogy pl. az alattunk lakó köcsöghöz nem egyszer lementem, szóltam szépen, üvöltöttem, anyáztam, minden. Jardot nem akarok hívni mert én szopom meg.
Az albérlőkkel 1 v 5-ben semmi esélyem nem lenne.
Alkeszéknál már voltunk lent többen, pár nap kuss.
A kutyát meg hagyom lógva, van elég baja így is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!