Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit mondjak ilyenkor? Rátok...

Mit mondjak ilyenkor? Rátok mivel lehetne hatni?

Figyelt kérdés
Szóval nem nagy ügy az egész, mindösszesen csak gördeszkázó srácok a házunk melletti épület rámpáján. Nem zenélnek, nem üvöltöznek, nincs velük semmi baj, ráadásul mindig nappal jönnek, de egy idő után már isten bizony az agyam ki akar robbanni a helyéről, mikor hetente 4-5 alkalommal délután kettőtől este tízig csak ezt hallom grrrrrrrrrrrrrrCSATTT.... grrrrrrrrrrrFTCSRAC ahogy baszkodják a gördeszkát a földhöz, idegtépő. Mit lehet ilyenkor mondani, amitől esetleg megértik, hogy hiába nem vétenek semilyen szabály ellen, ez akkor is irgalmatlanul ge_i dolog velünk szemben? Valami ötlet?
2014. júl. 3. 21:26
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem normálisan beszélj velük. Hátha értenek a szép szóból.

Csak nehogy kapásból elküldd őket a p.-ba... az csak olaj a tűzre.

2014. júl. 3. 21:31
 2/5 A kérdező kommentje:
Persze, nem akarok dúvadként kirontani, tisztában vagyok vele, hogy ehhez joguk van, csak mondom, nekem meg idegtépő. Fordított esetben annyi elég nektek (15 körüli srácok, főleg) hogy ez odabent hangosan szól és szépen kérem, hogy ne itt játszatok?
2014. júl. 3. 21:40
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Normálisan kell velük beszélni. Azt is mondhatod, hogy a gyerekszoba ablaka arra néz, nyár van, nyitva az ablak, a gyerek meg nem tudja kialudni magát és egész nap nyűgös emiatt. Talán megértik így.
2014. júl. 3. 21:40
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Az jó, amit a második ír. Kisgyerek van stb.

Én már 20 is bőven elmúltam, de azt megtanultam, hogy szép szóval sokkal többet el lehet érni, mint a durvasággal.

2014. júl. 3. 21:45
 5/5 anonim ***** válasza:
Tesóm kb 15 éve gördeszkázik, amíg nem volt nekik a városban egy kialakított helyük addig tereken voltak ők is, b*sztatták is rengeteget őket. Dehát szegények mit tehettek volna.. Érdeklődj, hogy nincs-e a városban skatepark ahova tudnak menni? Nem-e voltak az önkormányzaton fogadóórán, hogy beszéljenek valakivel hátha lehetne építtetni?! Tesómék is az önkormányzat nyakára jártak:) lett is helyük.
2014. júl. 3. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!