Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Kiakadnál ha megkérnélek,...

Kiakadnál ha megkérnélek, hogy vagy csukd be az ablakot, vagx maradj csőndbe, halkitsd le a tvt?

Figyelt kérdés

Van a szomszéd, elég közel a házuk a teraszomhoz kb 7 lépényire. És nagyon hangosak vagy a házuk erősíti fel a hangot nem tudom. De zavaró!

Este fele csöndes lesz a környék, és ki szoktam ülni sörözni, csillagokat nézni, elmélkedni!

És feeling romboló, hogy minden este azt kell hallgatni, hogy "jajj kezdődik a barátok közt, hangositsd fel!" és közben és esznek, "ott a kolbász a hűtőben!" de mintha kiabálna egymásnak mikor egy kis ikerház! Van vagy 5 helyiség!

És mindig nyitva minimum 3 ablak!

Mindent hallok! Zavar!

Teszteltem, hogy tőlem is ennyire hallatszik a tv, normális beszéd hangról, és alig hallani ki! Mintha maxon néznék a tvt!

Éjszaka 11 ig is fent vannak! Ezek szerintem délig alszanak, hogy éjjel bírják!

Napközben meg a kutyájuk ugat minden sz..ra!

Ha megkérném, hogy vegyenek vissza a hangeőből abból balhé lenne, hogy én bele akarok szólni az életükbe?

Mert máshol nem látok olyat, hogy tél van 5,6 fok és nyitva az ablak, meg nyáron minden nap reggel 8-tól este 23ig! Most hogy szóljak nekik, hogy "nem lehet hogy nyugton sörözni a saját teraszomon ****!"?

Minden nap őket hallgatom, nyaralni nem tudnak menni?

Ha megkérnélek,, hogy vegyél vissza a hangos életből, vagx zárd be az ablakot, meft zavar a teraszon, ami közel van, nem köszönném meg amit tőled kapnék?

19f

2014. jún. 30. 22:33
 1/8 anonim ***** válasza:
40%
Pofán vágnálak. Megköszönnéd?
2014. jún. 30. 22:35
 2/8 A kérdező kommentje:
Feljelentelek, szívesen!
2014. jún. 30. 22:37
 3/8 anonim ***** válasza:
50%

A feljelentéssel vigyázz, kérdező, mert fizetsz majd, mint a katonatiszt, tekintve, hogy nincs tanúd.

A hangosságból: visszavennék. Kicsit. Inkább talán ingerelne, hogy beszóltál, vennék erősebb erősítőt.

Vedd figyelembe, hogy 19 évesen senki sem fog komolyan venni, főleg nem a sörözős dumával.

Kutya: ilyenkor mondom a kérdezőknek, hogy menjenek el a jó qva anyukájukba. Ha azzal van gondod, akkor húzd le magad a vécén. Nekem személy szerint nincs, de képtelen vagyok haragudni a szomszéd kutyájára pl., pedig ő sem csöndes. Fogd fel, egy kutya ilyen, ez teljesen normális, ha sertés bűzlene, azt megérteném, de így inkább költözz el.

A rendőrségen a csendháborításért bármikor tehetsz feljelentést.

2014. jún. 30. 23:27
 4/8 anonim ***** válasza:

Nyilván lehalkítanám, de azért te is kicsit túlhisztized szerintem. Suttogni nem suttognék azért, hogy őnagysága nyugodtan sörözhessen.

Másik meg, hogy 11-ig fenn lenni nem olyan nagy szám, én ejfélig szoktam, és fél 7-kor kelek. Mások még ennél is hamarabb kelnek.

2014. júl. 1. 07:28
 5/8 anonim ***** válasza:
Én nem akadnék ki, én is mindig azon aggódom, hogy vajon mennyire hallatszik át amikor tévézünk és fogalmam sincs, nem-e zavarja a szomszédot (sorház). Persze amikor hallom, hogy a gyerek este 10-kor mág rugdossa a labdát a szobájában, akkor nem izgulok és általában vigyázok, hogy este 10 után itthon már egy családtag se zajongjon, de néha mi is tovább tévézünk. Ha szólna a szomszéd, akkor megmondanám neki, hogy oké, igyekszünk majd csendben lenni, illetve tisztáznánk, hogy melyik időpont az, amikor már szeretne csendet és ahhoz tartanám magamat. Mondjuk én meg egy másik szomszéd kutyája miatt vagyok kiborulva, de még nem szóltunk neki, mert szerintem az egész utca szenved tőle, és valaki már biztos szólt. Már két éve tűrjük, iszonyatos hangon hisztizik a kutya néha órákon át. Más kutyának nincs ilyen fülsártő hangja, mint ennek.
2014. júl. 1. 07:43
 6/8 anonim ***** válasza:
Keress másik albérletet. Ha a szüleiddel laknál őket is zavarná és már megoldottátok volna. Kölcsönös szomszédi viszony alapján. Onnantól kezdve, hogy felnőttél.. a saját háztájékodon a saját életedbe ne szóljon bele senki. Az a te hatásköröd. Ez egy alap hozzáállás. Kompromisszum vagy költözés, a Te esetedben ez költözés. Nem rezegnék rajta.
2014. júl. 1. 09:36
 7/8 anonim ***** válasza:
46%

Nem véletlenül van kitéve a társasházak lépcsőházaiban a lakórend feliratú tábla, az itteni válaszadókból úgy látszik ezt sokan nem olvasták.

Így nem csoda, hogy ilyen emberkék vannak.

Létezik birtokvédelmi per, szólhatsz a jegyzőnek, és persze, nyugodtan rájuk szólhatsz, hogy legyenek csendesebben, engem is baromira idegesítenek a magukról megfeledkezett, elmeroggyant, tipikus jómagyar 30-as iq-s családok, akiket leírtál, megáldva jókora exhibicionizmussal.

2014. júl. 1. 10:17
 8/8 anonim ***** válasza:

Ha nekem szòlnàl bocsànatot kérnék és igyekeznék h ne zavarjak másokat.

Alattunk lakó baràtnője nem rég cuccolt ide

Ugy jarkal alattunk mint az elefántcsorda,lenéz minket mert mertünk szolni egyszer emiatt hogy nagyon hangosak,allandoan orditozik

fuldugoban sem lehet aludni,dobálozik,csapkod

O az a fajta akinek apucija kőgazdag,megnevelni nem sikerült

azt hiszi korulotte forog a világ.

2szer szóltunk emiatt de minden nap hallgatjuk tovább.

A papucsot nem ismeri,jol odaveri a sarkat ha járkál a lakásban.

Na neki hiába szólsz lesz.rja.Rendőrséget fontolgatjuk már

Nem hivem az ilyen de nem fogok egy p.csa miatt koltozni

Koltozzon tanyàra ha ennyire nem tud tisztelettel lenni masra.

Minden rendben volt amig ide nem koltozott.

2020. márc. 29. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!