Havas Levente kérdése:
Ez mit von Maga után?
Figyelt kérdés
Bemásztam a sulinak az udvarába, és elkezdtem hintázni a hintáknál, amire jött az igazgató, és mondta, hogy feljelent birtok háborításért, ez milyen következménnyel jár? Csak hintáztam, nem állt szándékomban, se rongálni, se lopni, és semmi ehhez hasonlók.2014. jún. 2. 19:51
1/21 anonim válasza:
Nem kell félni. Ha bemegy a rendőrségre, azzal, hogy egy diák bemászott hintázni az iskolaudvarra, körberöhögik.
2/21 A kérdező kommentje:
És az számít ha nem abba az iskolába járok, mert kirúgtak?
2014. jún. 2. 19:54
3/21 A kérdező kommentje:
De oda jártam 8 és fél évig, haragban váltunk el az igazgatóval, Ő gyűlöl Engem, ki nem állhat, és ahol tud keresztbe tesz Nekem, mint például most..
2014. jún. 2. 19:55
4/21 anonim válasza:
Csak egy kérdés:minek másztál be hintázni?
5/21 A kérdező kommentje:
Mert hintázni szerettem volna, és ahhoz egy csomó jó emlék köt. De mivel itt a faluban már körülbelül 2 éve épül a nemlétező játszótér, ezért csak a suliban van hinta, meg ehhez hasonlók. Szerintetek féljek?
2014. jún. 2. 19:58
6/21 anonim válasza:
De ha nem jársz már a suliba, akkor nem mehetsz be csak úgy, mert hintáznál egyet.
7/21 A kérdező kommentje:
Van okom félni? Mit kaphatok ezügyben a rendőrségtől / polgárőrségtől?
2014. jún. 2. 20:03
8/21 A kérdező kommentje:
14 vagyok hallod, most mit szólna a rendőr? Kicsit hintázni akartam, és semmi rosszat nem csinálni. Sem rongálni, sem lopni és ehhez hasonlók nem jártak a fejemben.. :|
Utolsó kérdés: FÉLNEM KELL?
2014. jún. 2. 20:04
9/21 anonim válasza:
Az más, ha nem oda jársz már. Bár szerintem nincs okod félni.
10/21 A kérdező kommentje:
Most komolyan, 14 évesen beszökni valahova és hintázni akkora nagy bűn? Legalább nem drogozok, iszok, és hasznosan akartam eltölteni kemény 5 percet. Elképesztő ez a mai világ. Akkor szerinted / szerintetek nincs mitől félnem egy ilyen " kis " ügy miatt?
2014. jún. 2. 20:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!