Rajtam kívül senkit sem zavar az utcákra magánszemélyek által szerelt kamerák? Hiszen törvény van rá, hogy tilos ilyen eszközt a közterületre kirakni.
Valamokka.
Miket találtam ki, hol írtam én erről?
Viszont nem rinyálok és nem pamporázok / beszélek/ hanem szabadidőmben próbáltam a problémámat kulturáltan megosztani.
De lehet, hogy nemsoká a te problémád is lesz amikor felkerülsz egy meleg oldalra, az általad védett kamera tulajdonosok jóvoltából.
" lehet, hogy nemsoká a te problémád is lesz amikor felkerülsz egy meleg oldalra, az általad védett kamera tulajdonosok jóvoltából"
Azt meg hogyan, te paranoiás?! Nyaktól-bokáig felöltözve, az utcán sétálgatva, bevásárlószatyrostul felraknak egy meleg oldalra, mi? Azt hiszem itt az ideje az orvosi felülvizsgálatodnak, te nem vagy normális.
Várj,te meleg vagy kedves kérdező és ezért zavar mert meglátnak a pároddal? Vagy mert azt hiszed felraknak a netre hogy a pároddal kézen fogva járkálsz? :)
Ha szégyelled mások előtt hogy meleg vagy,és nem akarod hogy mások is tudják hát akkor ne csókolózz és járj kézen a pároddal,nyilvános utcán..
Amúgy meg az embereknek van jobb dolguk is mint a te életed..
S ezeket a felvételeket csak akkor nézik vissza ha történ valami.. más esetben törlik is.. ritkán pörgetnek bele is..
"Nekem semmi félnivalóm nincs a közterületet megfigyelő az az térfigyelő kameráktól mivel azoknak az adatállományát / a felvételeket / a törvényben előírt idő múlva törlik!"
nézőpont kérdése. amit leírsz, az a hivatalos forgatókönyv.
http://www.youtube.com/watch?v=QRkWmRVs-nk
"Viszont ahol én lakom az egy 200 méter hosszú utca mindkét végén 3-3 fix és 1-1 gömb kamera van törvényesen felszerelve és üzemeltetve. "
a gömbkamera valójában csak egy gömb védővel ellátott rendes kamera, esetleg mozgatható, ha sötétített, akkor nem ehet látni, mit rögzít, de lehet, csak a bejáratot veszi.
kérdés:
ez ez egész ügy valójában egy sokkal nagyobb témának a része. emberi jogok a biztonsággal szembeállítva.
amerikában ez a gyakorlatban úgy működik, hogy még a modemek/routerek kiszállítása előtt nemzetbiztonsági okokból megfigyelő egységeket helyeznek el bennük, és ellenőrzik az ország/világ inernetes és telekommunikációs forgalmát.
nem beszélve arról, hogy a világ vezető embereinek magánbeszélgetéseit hallgatták le.
illetve kártékony emberek betörtek ezekre a szerverekre.
aki azt hiszi, hogy az állam egyenlő a tisztességgel, illetve az információrögzítés biztonságot jelent, naiv.
"Miért én tegyek névtelen bejelentést, ami a szemétkosárban végzi?"
értem a célzást, jogos. a rendőrségnek nem érdeke.
már önmagában a közterületi kamera kampány is arra világít rá, hogy nincs forrása a rendőrségnek normális működésre.
#16:
igazat írsz, egyetértek, a kérdést megválaszoltnak minősítem
"Amúgy a köztéri kamerák felvételeit is csak akkor értékelik ki ha valami csókos politikus stb érdeke azt kívánja. Ha neked ellopják az autód vagy megkéselnek akkor pont nem arra fog nézni a kamera...sajnos tapasztalat. Az agyonkamerázott fővárosi terekről tucatszám lopják a kocsikat ."
ez is igaz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!