Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit tudok tenni a cigányok...

Mit tudok tenni a cigányok ellen? 12 vagyok és fiú. Nagyon sok van a környéken és már félek tőlük . Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Az aggyá cigit van pénzed mutasd a telód mennyi az idő fajta beszólàs esetleg megállítás kötöszködés ...

2014. máj. 25. 18:38
1 2
 11/15 gent1111 válasza:

1. Fuss gyorsabban náluk...

2. Üss nagyobbat náluk...

3. Próbálj kapcsolatot kiépíteni velük...

2014. máj. 26. 17:16
 12/15 anonim ***** válasza:
92%
A cigányok a nagyhangúakat respektálják. Amikor vidékre költöztem, még nem udtam ezt, el kellett telnie némi időnek. De amikor kiismertem őket, nyugodtan bemehettem közéjük az udvarra, amikor születésnapra hivatkozva üvöltöztek, meg bömböltették a magnót. Csak le kell üvölteni a fejüket, és nem lesz többé félnivalód.
2014. máj. 26. 17:28
 13/15 anonim ***** válasza:
Beszélj hozzájuk idegen nyelven!
2014. jún. 3. 19:10
 14/15 anonim válasza:
Vegyél egy M9 Bajonetet valami mix.hu Beniipowánál ki van irva. Kb. 20000ft de megéri
2017. júl. 2. 21:48
 15/15 anonim ***** válasza:

Szia! Nagyon sajnálom, hogy ilyen helyzetben vagy. Én egy anyuka vagyok, de a fiamnak és barátainak vannak történeteik. Az én fiam 12 volt, amikor megkergette őket 30 cigánypurgyé. Szerencsére a roller gyorsabb volt. Nem tudom a szüleidtől kérhetsz-e rollert, de ha azzal járnál, nem tudnának hozzád szólni sem, egy pillanat alatt elszelelnél, az irányt is rögtön változtathatod, ha veszélyes alakokat látsz. Esetleg anyukádat megkérhetnéd menjen érted délután az iskolába. Az én fiam régen nagyon be volt tojva a cigóktól, egy pár év alatt kiismerte őket. Azt állítja, hogy egyszerűen csak nem szabad félni tőlük, köszön nekik, jónéhánnyal le is kezel, de abszolút nem barátkozik velük, szimplán emberszámba veszi őket. Lehet nem ártana valami küzdősport, az önbizalmadon sokat lendítene, tartást adna. Aki be van szarva, hidd el, messziről látszik.

Próbálj meg beszélni a szüleiddel, hidd el, megpróbálnak megoldást keresni.

szept. 9. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!