Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Ti is utáltok Pesten élni, és...

Ti is utáltok Pesten élni, és ha vidékről jöttetek fel több év után, nektek is elegetek van Budapestből?

Figyelt kérdés
Már 7 éve hogy vidékről fel költöztem, nagy reményekkel ide a fővárosba. Eleinte még nem is volt olyan rossz egész jó környéken, sikerült jó áron albérletet találnom, viszonylag nem sok pénzért(kinek persze mi a sok). A 7 évem mindíg az ujra kezdésről szólt, mert sosem voltam képes nyalni a főnökeimnek, és a kollégáimnak. Tapasztalatlan voltam, nem sok mindent értem el, de valahogy nem bánom, sőt. Már tudom mit kerestem eddig, mit akarok igazán:nyugalmat, amit Pesten a kihalt részeken sem nagyon találok, teli van koszos emberekel, erőszakkal, szemétel, verekedések, balhék, ez minden csak nem jó. Ki használják, h ez pest a munkahelyen és már szinte teljesíthetetlen dolgokat kérnek. Ugy érzem bele fáradtam, és készülök vidékre vissza menni. Lehet kevesebet fogok keresni a szakmámban, de nem fogom albérletre költeni. Lesz kertem, és talán pár állatom is. Az biztos, hogy Budapestből nekem is elegem van. Undorodom az iteni emberektől, forog a gyomrom, mindenkinek a szemében ugyanazt látom, munka előt, közben, és után, a sietést. Hova kell anyira sietni? A belvárosban egyik busz éri a másikat, ha lassabban mész fellöknek, mindenkinek hogy elöbbre jusson az egyetlen érdeke. Régeben is mondogattam, it vagy eltaposnak, vagy te taposol. Már nincs kedvem, kezdem egy életre megutálni a fővárost, az 5 éve legjobb környék is lassan csak egy csöves juk, mindenhol állat,-és ember ürülék, jobban kell már tudni idegen nyelvet, mint a sajátunkat, mindenki bunnkó, és többnyire üresfejü rinyapina, és rózsaszín inges anyámasszony katonája, inkább hagyjuk(tisztelet a kivétewlnek!!! ) Akinek nem inge....

2014. máj. 22. 01:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
utolsó: de bécs tök más jellegű város, pl budapesttel össze nem hasonlítható éjszakai élettel. attól, hogy kevésbé mozgalmas csak más jellegű, de szerintem nem jobb.
2014. máj. 22. 21:50
 12/15 anonim ***** válasza:
Én érdi vagyok, de sokkal szívesebben laknék Budapesten, szinte minden nap bejárok mert itthon csak az unalom van. Szerintem itt ebben a kisvárosban sem jobb. Alig lehet szórakozni, az emberek meg ugyanúgy bunkók. Legalább Budapesten van élet.
2014. máj. 23. 11:28
 13/15 anonim ***** válasza:
A fenét volt szinte minden híres ember vidéki. Pl.: Kertész Imre? Az egyetlen olyan magyar író akinek külföldön is kötelező olvasmánnyá tették egy könyvét. Vagy József Attila? Örkény István? És még sorolhatnám. A kulturális élet azért mindig is a fővárosban volt a legnagyobb.
2014. máj. 23. 11:41
 14/15 anonim ***** válasza:
Ne kezeljétek ezt ilyen vagy vagyként. Ezek más helyek. Mások a tulajdonságai. És rajtad múlik, hogy tudod e élvezni azokat a tulajdonságokat. Ha nem állj tovább. Budapesten is egy csomó ember tudja jól érezni magát és szeged méretű városokban is és falvakban is. Egyszerűen más ezeken a helyeken az élet és ha azt várod, ha azt keresed ami a másikon van, akkor csalódni fogsz.
2014. máj. 24. 12:57
 15/15 anonim ***** válasza:
Óbudát imádom
2014. máj. 25. 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!