Milyen megoldást tanácsolnátok erre a szomszéd problémámra?
Szomszédunk egy idegesítő nem normális fazon. Sokat dolgozunk ellentétben vele. Folyton partikat rendez a haverjaival, kiabálnak, üvöltenek mivel nem hallják egymás hangját a üvöltő zenétől részegségükben. Ő egyedülálló (elvált) mert az volt felesége nem bírta az alkoholizálását. Többször is több alkalommal próbáltunk vele beszélni "józan" állapotban, hogy mi hajnalban kelünk dolgozni, van egy 10 éves fiúnk aki iskolás és szintén reggel kell iskolába. Én már a terhességem vége fele tartok (pár hetem van), férjem Hétfőtől-szombatig dolgozik - hogy legyen szíves korrigálni a hajnal 3-4-ig tartó partiját de mind hiába. Nem lehet vele beszélni mert leüvölti a fejemet azzal az érvvel, hogy mi is szoktunk bulizni hajnalig ami persze egyáltalán nem igaz, mert még időnk se lenne rá, örülünk ha alszunk és kipihenjük magunkat másnapra! (persze ha tudjuk)
Este 10-től reggel 6-ig csendtilalom van elvileg a helyi önkormányzat és a rendőrség szerint is persze amit nem tart be és szerinte nem így van. Ikerház egyik felében mi a másikban ő, ha szólunk amikor "józan" veri a falat mint egy őrült és csapdossa az ablakokat ajtókat szándékosan. Fárasztó, hogy parti után szedhetem a kertemből az üres sörös üvegeket stb.. persze már meguntam és áthajítom vissza hozzá (ami nem tört szét).
Következő esetnél biztosan rendőrséget hívok, de vajon mit tehetnek ellene, ha elmennek újra kezdi.
Szép szóval már nem mennek a dolgok egyáltalán.
Úgy lesz biztos, ha nem megy szépen. Remélem fognak vele mit kezdeni mert már unalmas és idegesítő.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!