Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Szerintetek bunkóság volt ez...

Szerintetek bunkóság volt ez a részemről?

Figyelt kérdés
Lehet, nem jó a kategória, de itt válaszolnak a legtöbben...szóval a gond: van egy lakótársam, egy srác, kb. fél éve lakom itt. Pont amikor ideköltöztem, jöttem össze a párommal, aki heti kb. 3x itt laszik ( de ez változó, volt, hogy két hétig nem jött a szakdogája miatt stb.) Eddig a lakótársamnak ezzel nem volt gondja, sőt, nagyon jól kijöttek, a párom segít amiben tud, mosogat, hoz fogyóeszközöket, amiért itt van ( WC papaír, mosogatószer, felmosófej ilyesmik)Most egy hete feljött a lakótársam anyja takarítani, mert a fia nem éppen a rendszeretetéről ismert. Akkor a srác egyrészt rám kente azt, hogy én nem takarítok sosem, ami nem igaz, kettőnk közül messze én takarítok a legtöbbe,t néha csodálkoztam is, hogy lehet vki ilyne igénytelen. meg a párom anyja észrevette a pároma,t aki éppen akkor itt aludt, és mituán én elmegyke munkána, ő néha tovább itt marad, hogy ne kelljen korán kelnie, később meg odaadja nekem a kulcsot. Én rákérdeztem a lakótársnál, hogy van-e vmi gond, mert olyna fezsült ahangulat, és erre elekzdte mondani, hogy sokat itt van a párom. De igazából össze-vissza bezsélt, mert egyszer azt hozta, fel, hogy 3000 Ft-tal több lett a vízszámla, aztán azt mondta, hogy nem a rezsi érdekli, mert pár ezres tételről bezsélünk. Aután felhánytorgatta, hogy a párom itt mosogat, ezzel vizet hazsnálva, aztán később azt hoztam fel, hogy a párom nem mosogat (ami nem igaz, sokszor utána is elmosott, ha már itt volt)Meg ilyeneket mondott, hogy tenpa leraktuk a táskáját a székről az ülőgarnitúrára ( két szék van, vacsorázni akatunk) és hogy ez milyne dolog. Szóval megértem azt, hogy ha azavrja a párom őt, de akkor eddig miért nem mondta? nekem nagyon úgy tűnik, hogy az anyja beszélte tele a fejét. De ha gond volt, akkor miért nem mondta? Mert én kérdeztem tőle, hogy volt-r változás a rezsiben, de sosem mondott semmit. Meg ha azt nézzük, a párom k.b több WC papaírt vett, mint ő, és ha mident összeadunk, amit vett nekünk, akkor kijön bőven a 3000 ft. Szerintetek tényleg bunkók voltunk/voltam (mert végülis én mondtam neki, hogy maradjon pl. nyugodtan reggel) De plédául exemnél sem volt gond soha a lkaótársaival, ha én ott aludtam vagy ott maradtam,miuzán ő elment, és mivel ő sem szólt, ezért nem is gondoltam gondak. Am ez az első albim, mióta elköltöztem ottohnról.
2014. ápr. 28. 21:49
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Igaz, de akkor is: néma gyereknek anyja sem érti a szavát. Valamint a környezetemben is ezt látom, hogy nem csinálnal ebből problémát, tudják jól, hogy az ember sok időt szeretne tölteni a párjával. Bár az is igaz, hogy ennek a srácnak nincs barátnője, szerintem nem is volt még, aztán lehet, hogy inkább ez zavarta.Bár sosem előtte nylatam-faltam a párom, általában a szobámban voltunk.
2014. ápr. 29. 00:11
 12/14 A kérdező kommentje:
Igen, volt, hogy ottmaradt, mert ha nem muszáj, akkor minek kelt volna 7kor? De általában olynkor volt ez, ha neki később órája volt, mert hozzám közelebb van a suli, ő meg a város határán lakik :/
2014. ápr. 29. 00:16
 13/14 anonim ***** válasza:
0%
Úristen és ilyen főbérlőd van? Én meg azon aggódtam hogy rossz főbérlő leszek mert tesómtól megörököltem a lakást és jött vele az albérlő is. Nálunk mindig én takarítok, igaz ő nem nagyon használ a fürdőn, wcn és mikrónk kívül mást. Te fizetsz hogy bentlakó szobalány legyél vagy mi? Én mindig úgy fogtam fel hogy a főbérlőnek kell tiszta élhető otthont (szobát) biztosítania a fizető albérlőnek na de akkor mától ráhagyok mindent az albérlőre :D A te hozzáállásod teljesen korrekt a főbérlőd egy idióta. Meg kéne kérdezned hogy akkor most pontosan mi is a baja és mivel tudnátok orvosolni a helyzetet, mert azzal hogy ellentmond saját magának nem juttok előrrébb
2014. ápr. 29. 00:33
 14/14 A kérdező kommentje:
Ja nem, dehogy, a takarítás elvileg megosztott kéne legyen, legalábbis mi a párommal így gondoljuk :) Amúgy a megoldás az lezs, hogy elköltözöm, ezentúl nem szeretnék mindig feszengeni, hogy én vagy a párom hány 10 forintnyi vizet használ el...
2014. ápr. 29. 00:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!