A szomszéd állandóan beparkol az ablak alá. Szóljak neki, vagy akinek 1 éve óta nem tűnik fel, hogy rossz helyen parkol, annak öntsem le a kocsiját hypóval?
"Már lassan egy éve nem szólok valamiért, ami zavar,"
Akkor meg miért várod el, hogy változtasson..? Előbb szólj, utána hőbörögj, nem egyszerűbb?! Gyerekedet is így fogod nevelni, előbb nem szólsz rá egy évig, aztán nekiesel és leöntöd hipóval, mert már egy éve vársz, most már eleged van..?
Beszélni nem akarsz vele.
Hipóval, kromofággal nem akarod leönteni a kocsit.
Növényeket nem akarsz oda ültetni.
Már csak a taposóakna maradt... Vagy telefonálj be egyik délelőtt az EzoTV-be, hogy átkozzák meg a szomszédodat.
Egyik nap keresd fel a szomszédodat, és mondd el neki értelmes, emberi lényként egy értelmes emberi lénynek (add meg neki a bizalmat, én is megadtam most neked), hogy legyen szíves ne álljon a házatok elé az autóval, mert jön a gyerek, az lesz a szobája, meg van egy böszme teherautótok is, ami a család igáslova, azzal ilyenkor nem tudtok hová állni.
De nem akarsz vele beszélni, értem, értjük. Akkor meg törődj bele, és tűrd tovább s z ó t l a n u l.
Vegyél egy szakadt olcsó kocsit, parkoltasd oda és hagyd ott rohadni.
A nyugalomért ennyit megér.
Vagy dobj oda egy utánfutót, lakókocsit, akármit. . .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!