Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » A szomszéd állandóan beparkol...

A szomszéd állandóan beparkol az ablak alá. Szóljak neki, vagy akinek 1 éve óta nem tűnik fel, hogy rossz helyen parkol, annak öntsem le a kocsiját hypóval?

Figyelt kérdés
A ház előtt nincs kerítés, közvetlen az utcára néznek az ablakok /3 darab 3szárnyas ablak/, mi ebből 2őt lakunk, tehát alvásban nem zavar, amikor lerakják az autót, viszont a leendő gyerekszoba alá áll a delikvens. A füvet se tudtuk minap lenyírni, napokig kellett figyelni, mikor megy már el, amikor mi is ráérünk kitakarítani a területet. Ma viszont borzalmasan felment a pumpa, nekünk két autónk van, az egyik haszongép, így azzal folyamatosan szaladgálunk, nem érünk rá parkolót keresni, a kocsibejáróról viszont lelóg a teherautó feneke. Így ma az utca közepén kellett vele megállni, mert valaki még a kiskapu előtti szakaszra is ráparkolt. Meghát nekünk is vannak vendégeink, ma két munkatárs is nálunk rakta le az autót, de a vízvezeték szerelőnek nem jutott hely, az udvarunk így is teli. Én megértem, hogy az közterület, és mikor ideköltöztünk, többen leszoktak arról, hogy a hálónk elé parkírozzanak, és nem is bánnám, ha valaki néha csak sebtiben ledobja az autót, mert siet... De ez olyannyira rendszeres, hogy lassan egy éve mindig ugyanott áll a sárga Suzuki...
2014. ápr. 26. 14:38
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
egyetlen megoldás létezik rá, bár akkor ti sem tudtok oda parkolni, ha fákat és növényeket ültettek oda, bár ehhez is úgy tudom engedély kell
2014. ápr. 26. 16:23
 12/17 anonim ***** válasza:

"Már lassan egy éve nem szólok valamiért, ami zavar,"

Akkor meg miért várod el, hogy változtasson..? Előbb szólj, utána hőbörögj, nem egyszerűbb?! Gyerekedet is így fogod nevelni, előbb nem szólsz rá egy évig, aztán nekiesel és leöntöd hipóval, mert már egy éve vársz, most már eleged van..?

2014. ápr. 26. 16:23
 13/17 A kérdező kommentje:
Kedves 12-es, nem hallottál még olyasvalamiről, hogy az ember egy ideig türelmes, aztán teli lesz a pohár? Én nem akarok itt vitákat, vártam eddig arra, hogy feltűnjön neki, ami szerintem minden normális embernek fel kéne hogy tűnjön,mégpedig az, hogy ne zavarjuk egymás életterét. Ezért kételkedem a beszélgetés módszerében, mert hihetetlennek tartom, hogy ezt valaki észre ne vegye, nagyon antiszocinak tartom /minden más szomszéd észrevette, ő nem/. Még egyszer leírom, nem öntök hypót a suzukira, bár ma bepöccentem és eljátszottam a gondolattal. Ez kb olyan jelenség, mint mikor gondolatban fél órát üvöltesz a főnököddel, de igazából sohasem szólsz be... Bocsánat, én azt hittem az a normális, ha a hülyeségeim csak a fantáziámban léteznek, és nem követik tettek !
2014. ápr. 26. 16:31
 14/17 anonim ***** válasza:

Beszélni nem akarsz vele.

Hipóval, kromofággal nem akarod leönteni a kocsit.

Növényeket nem akarsz oda ültetni.

Már csak a taposóakna maradt... Vagy telefonálj be egyik délelőtt az EzoTV-be, hogy átkozzák meg a szomszédodat.

Egyik nap keresd fel a szomszédodat, és mondd el neki értelmes, emberi lényként egy értelmes emberi lénynek (add meg neki a bizalmat, én is megadtam most neked), hogy legyen szíves ne álljon a házatok elé az autóval, mert jön a gyerek, az lesz a szobája, meg van egy böszme teherautótok is, ami a család igáslova, azzal ilyenkor nem tudtok hová állni.

De nem akarsz vele beszélni, értem, értjük. Akkor meg törődj bele, és tűrd tovább s z ó t l a n u l.

2014. ápr. 26. 18:56
 15/17 anonim ***** válasza:
Álljatok a teherautóval a szomszéd háza elé.
2014. ápr. 27. 21:33
 16/17 anonim válasza:
Ez nálam a "Tudod mit medve? B + a fűnyíródat!" kategória
2014. máj. 4. 19:32
 17/17 anonim ***** válasza:

Vegyél egy szakadt olcsó kocsit, parkoltasd oda és hagyd ott rohadni.

A nyugalomért ennyit megér.

Vagy dobj oda egy utánfutót, lakókocsit, akármit. . .

2014. máj. 16. 16:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!