Szerintetek hol készítettem ezeket a képeket?
Békésmegye.
Csak mert az a világ csakrális közepe!
A megfejtés: Észak-Pest megye/Kartal
"utcán és kertben. De miért te nem emlékszel?"
Valóban az utcát és a kertet láthatjuk a képeken.
"Ezt hogy érted?
Lehet nagyváros kertvárosi részén.
Lehet kisvárosban, vagy falun. Nagymamád kertjében.
Határmentén, határon belül...."
Faluról van szó. A szlovák határtól 45-50 km-re vagyunk.
Az első felvétel szúnyogháló mögül készült?
Szorgos emberek telkét fényképezted: gondozott kert, felhalmozott tüzelő.
Igen, az a szúnyogháló, nem pixelhiba. A többi is stimmel.
Ebből csak annyit lehet megállapítani hogy Alföld v. Kisalföld vagy még ezek sem...bár építési stílus alapján az Alföldet tippelném.
Alapul véve a linkelt képet, éppen az Alföld szélén vagyunk, északon, középen ahol kicsúcsosodik.
[link] Alföld.png
"emese vok,azt szorgoskodok itt :
Köszönjük.
"Jász-Nagykun -Szolnok megye"
Jászfényszaru légvonalban 10 km-re van tőlünk.
Az a felhő valóban elég nagy volt és baljós, nem tudom észrevetted-e a szemben lévő ház tetejére épített keresztet is, ami fokozhatja a túlvilági életérzést.
"Nem látszik semmi azonosító ami alapján be lehetne jobban határolni, sík területnek tűnik, látszólag a délutáni órákban készült a kép és akkor a ház eleje az északi oldal felé nézhet, mellékutcában van és látszólag nem messze a főúttól. Tippelni nem tudok túl sok hely jöhet szóba."
Valóban sík a terület, talán a 25 km-re lévő gödöllői dombság és a távolból látható Mátra, ami említésre méltó a közelben ebből a szempontból, de ezek a képeken nem látszódnak.
"Istenem ezt csak az tudja aki ott lakik..."
Voltak elég jó tippek.
"Békésmegye.
Csak mert az a világ csakrális közepe!"
Pusztavacshoz mi vagyunk közelebb, úgy hogy ez vitatható. :D
"Annyira nem izgalmas, sőt, kissé unalmas is ez az egész."
Igen, de busszal 45 km utazással Budapestre lehet jutni, ott sok izgalom található annak, aki kedveli.
"Szerintem a határmentén, de határon túl. A dél-keleti határ mentén."
Szlovákia a legközelebbi ország hozzánk, bár ez nem jelenti azt, hogy a romániai vagy szerbiai települések kevésbé hasonlítanának a miénkre.
Ez lemaradt:
"Szerintem ez Mordor a Roxfortból nézve."
Az a felhő valóban elég nagy volt és baljós, nem tudom észrevetted-e a szemben lévő ház tetejére épített keresztet is, ami fokozhatja a túlvilági életérzést.
"Nem látszik semmi azonosító ami alapján be lehetne jobban határolni, sík területnek tűnik, látszólag a délutáni órákban készült a kép és akkor a ház eleje az északi oldal felé nézhet, mellékutcában van és látszólag nem messze a főúttól. Tippelni nem tudok túl sok hely jöhet szóba."
Délután készült, északra néz a ház, mellékutcában vagyunk és közel a főút, minden stimmel. Már kezdtem gyanakodni, hogy a kutyánk nevét is tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!