Nem szabálysértő az amit a szomszédom csinál?
Nyilvan emiatt nem is vagy joban a szomszeddal. Szoval ha a tanacshoz fordulsz ok kikuldenek egy-ket embert "bekeltetes" cimszoval de mas nem fog tortenni. Tudom mert a mi utcankban ott van az elo pelda, szinte ugyanez az eset, kijottek a varoshazarol ketten(megjegyzem teljesen olyan emberek akik le se szarjak mi lesz a vegkifejlete a dolognak, csak a 8 ora valahogy leteljen) par alkalommal. Eredmenye nem lett, minden maradt ugy ahogy azelott.
Ha privatban megirod melyik megyeben laksz es a telepules kezdobetujet, lehet hogy tudom is kirol van szo.
nekunk a lefolyot hosszabitotta meg a falunkig, mar 2x szetrugtam neki, de hiaba, o leverte a kozos keritesrol a cserepet (volt amit feltett sajat mellekre)
az o kutyaja, bar nincs bezarva, de allandoan idegesiti a mienket.
kijon, hatul a mi telkunkon odajon, kotekedni a keriteshez, nem bir magaval, pedig multkor elkapta az enyem berantotta a labat a kerites resen...
ha elol van kin a viragos kertunk rugja szett mikozben visit a kutyankra.
anya mar megdobalta, mast nem lehet, gazdaja bottal tereli, fel tole mert harap, eng3m harapott mar.
persze en vagyok a “rossz veszelyes” mert pit em van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!