Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mi a véleményetek?

Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Szóval a szomszédfiúról lenne szó..nagyon aranyos meg kedves és ő azt állítja hogy ő ismer engem..de komolyan tudja a nevemet is meg minden ilyen személyes adatomat..de én nem tudom honnan kéne őt ismernek..azt is mondja hogy állítólag jártunk is csak velem történt valami és az az időszak kimaradt.nem tudom igazat mond-e mikor megkérdeztem a szüleimet azt mondták hogy persze hogy ismered őt..a családjával nem rég költözött a szomszédunkba..

2014. ápr. 3. 18:58
 1/8 anonim ***** válasza:
Azért azt szerintem észrevetted volna ha egy szakasz csak úgy kiesik az emlékezetedből.
2014. ápr. 3. 19:00
 2/8 A kérdező kommentje:
igen szerintem is..de néha van úgy hogy beugranak képek meg helyek csak nem tudom hova kötni őket.. :S és többet senki nem mondd.
2014. ápr. 3. 19:02
 3/8 anonim ***** válasza:
Juj, de titokzatos, borzongok... menjél vissza a tini-boszorkányos filmedhez, ahonnan ezt a mesét vetted.
2014. ápr. 3. 19:26
 4/8 A kérdező kommentje:
Te meg menj vissza a ****.. ha nem tetszik az igazság akkor így jártál nem kell elolvasni meg komentelni a baromságaidat.. ha nem hiszed akkor lehet elmenni innen mert nem az ilyen baromságokra vagyok kíváncsi... és hogy tudd elmondok annyit hogy kórházban voltam majdnem 2 hónapig agyrázkódással és az orvosok szerint akivel beszéltem már nem fogok mindenre emlékezni...szóval most gondolkodj el magadon hogy mekkora egy szánalom vagy és húzz innen el a francba!
2014. ápr. 3. 20:38
 5/8 anonim ***** válasza:
Mondhattad volna előbb is hogy agyrázkódásod volt. Szerintem ha jártatok arról csak tudott valaki, családtagok, közeli barátok akiket ha megkérdezel akkor több mint valószínű hogy többet tudnak a kimaradt emlékeidről mondani mint itt akárki. Egyébként ezt más is tudja rólad hogy emlékezet kiesésed van? Mert bennem az is felmerült, hogy csak tettszel neki és így akar közel kerülni hozzád hogy azt mondja jártatok. De ez csak feltevés. Mindenképp kérdezd meg a barátaid, rokonaid, hogy hogy is volt ez.
2014. ápr. 3. 21:02
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha tényleg jártatok, akkor biztos tud közös fényképeket meg tőled kapott SMS-eket mutatni. Amíg nem kerülnek elő ilyenek, addig inkább csak egy elég gyenge próbálkozásnak tűnik, amit csinál.
2014. ápr. 4. 11:07
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a normális válaszokat. :) egyébként senki nem akar mondani semmit és ő meg még mindig ilyeneket beszél.igen az osztálytársaim is tudják meg a családtagok de ők csak most költöztek ide és közös képeket nem akar mutatni csak egy Sms beszélgetést mutatott de abból nem derült ki semmi új..:/ de nem érdekel akkor is kiderítem az igazat.
2014. ápr. 4. 18:13
 8/8 anonim válasza:

Ez nem lehetséges. Ezt szerintem senki sem veszi be... -.-"

Ha igaz lenne, akkor a szüleid mondanának neked több mindent, és a srác is folyton azon lenne hogy bebizonyítsa neked az igazát.... Szóval nem jó kamu volt...

2014. ápr. 12. 13:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!