Megvernek, ha valakinek a telke fölé berepítek egy helikoptert kamerával rajta?
Kíváncsi vagyok hogy néz ki sok ember kertje mikor fel van húzva 2,5 méteres betonfal. Mit rejtegetnek vajon. Vagy meztelenül strandolnak? Műhold látja ám őket!
Megvernek, ha egy rc helikoptert bereptetek a telek fölé? A levegőben tartózkodás nem minősül szabálysérétsnek! Nem léptem a telkükre!
Igen,. Akkor feljelentem a googlet mert az Earth felvette sokak kertté, és láthatólag ott annak az emberek, plusz a street viewben meg az utcán ácsorgókat.
Ki van takarva az arcuk? Hát énis kitakarom az övéket a felvételen!
Íghy már rednben van?
"szerintem nincs olyan ember aki ne nézne át a szomszédba ha valami érdekes dolgot csinálnak ott"
Nyugtathatod ezzel magad, engem nem érdekel, mit csinál a szomszédom.
Én nem nézek be más kerítésén, mert én sem akarnám, hogy más benézzen az enyémen (ha házban élnék).
Az meg, hogy furdal a kíváncsiság... hát b+, felnőtt ember vagy, kontrolláld.
(Vagy ha hozzád becsönget a szomszéd, és azt mondja: "Jó napot, hadd nézek már körül, olyan kíváncsi vagyok, mi van itt.", akkor azt mondod, "Tessék csak, értem én.")
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!