Melyik helikoptert javasoljátok megvételre?
Ez tetszik nekem a legjobban:
kapható 33 ezerért is. Óriáshelikopterm 82 centis s filmet is vesz.
ez:
olcsóbb, 21 000 Ft,
de kisebb s sok szempontbl gyengébb is.
ez a legjobb:
élőben látni a videó jelét.
csak 24 000 Ft, d ekell hozá iphon is ami nekem nincs. mennyi lehet ehhez való iphon?
ez a legdrágább,kamerás, de jóval kiesebb .
talán ez lenne a legjobb minőségű, s ezért kisebb?
A legelsőt (a 82cm) venném törhetetlenek a rotorjai ami nagy előny 3 15 perc a repülési ideje ami nagyon jónak számít, nálam pont ez volt a baj hogy eltört a rotor, de az gagyi volt.
A lényeg hogy az elsőt linken látható gépet ajánlanám.
Köszi nekem is az tetszik eddig a legjobban. de keresek hátha van jobb. ez szerinted mennyit bir emelni?
amugy nem kapható tartalék rotor?
ráakarnak beszélni a következőre:
1. ne 3.5 hanem 4 csatornást
2. ne óriáshelikoptert, mert jópofa hogy nagy de arányaihoz képest gyenge a motorja. inkább 82 centis helyett 40 vagy akár csak 20 centist, de fürgét.
3. koaxiális helyett a "simát javasolják"
Döntened neked kell bár, lehet hogy, vannak fürgébbek, de az 82cm modell elég stabilnak tűnik repülés közben is, ahogy ott lökdösi a tag a gépet.
Nagyon sok modellnek még 10 perc sincs a repülési ideje a nagy gépé pedig 15perc.
igen, nekem kell dönteni, de informálódni is.:))))
ami még számit, van egy modell, ami nemcsak képet vesz hanemhangot is.
ugyanakkor alapigazság, helikoptert nem a rászerelt kamera képességei alapján kell venni, mert ez baromság lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!