Mit lehetne tenni ilyen szomszédokkal?
A szomszéd nyugdíjas házaspár kutyája láncon van tartva, és szerencsétlen állat lánca elér az ablakomig és már 4-kor ugat.A napokban beszéltem velük és kiderűlt hogy a kutya az unokáé csak ő meg a szülei elköltöztek, és nincs kire bízni. Megkértem őket hogy ne tartsák láncon mert hetek óta felkelek a kutyájukra pedig ráérnék még kb másfél-két órát aludni.Erre a válasz az volt hogy szökős kutya de a bácsi egész nap kint van a kertbe így a kutya kb reggel 7-től este 6-ig szaladgálhat. Ez a láncos kb szeptember óta megy akkor került oda a kutya.Attól félek nyáron még ennél is hamarabb rákezdi majd mert hamarabb lesz vilàgossàg.
16/L
Első, féreg egy ember lehetsz.
Ha van lehetőség a kertjük kutya-biztossá tételére, apukáddal egy kicsit segíts be nekik. Így szabadon szaladgálhat a kutya.
1-es, veled is pont ezt kellene tenni...
És akkor még fel voltak itt háborodva, amikor feltettem az állatvédelemmel kapcsolatos kérdést, hogy miben változna az emberek hozzáállása az állatokhoz, ha mást törvényeket alkotnának állattartással kapcsolatban...
Agyatlan tirpák emberek komolyan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!