Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » A szomszédom három napja...

A szomszédom három napja minden éjjel porszívóz, mit csináljak vele?

Figyelt kérdés
Nappal is többször, de éjjel zavar igazán, amikor arra ébredek, hogy odaát vagy egy percig duhog a porszívó. Végre megörültem, hogy mostanában nem ordít náluk fél éjszaka a gyerek, erre éjszaka kétszer-háromszor is nekiáll porszívózni... Gondoltam, hogy bedobok neki egy levelet a postaládába, mert ha szóban próbálom, esetleg nem állok jót magamért. Mit tanácsolnátok?
2014. febr. 21. 23:05
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
90%
Mi mindig vigyáztunk, hogy este 8 után ne zajongjanak a gyerekek, de ha valamelyik beteg volt, akkor bizony bekapcsoltam a porszívós orrszívót, mert életmentő volt. Ne tudd meg milyen undorító hatalmas sárgás-zöldes trutymók tudnak kijönni egy picike orrból és ezt kifújni sem tudják a picik. Egyből el tudott aludni utána és megúsztuk, hogy arcüreg gyulladás legyen belőle vagy a fülükre húzódjon.
2014. febr. 22. 00:32
 22/29 anonim ***** válasza:
31%
Nem kötözködés, de ez olyan barbár, együgyű találmánynak tűnik. Nincs valami jobb vagy humánusabb a mai világban, amikor a gondolatommal be tudom kapcsolni a telefonomat?
2014. febr. 22. 00:36
 23/29 anonim ***** válasza:
94%
Csak a hangja miatt tűnik barbárnak.. egy zúgó porszívó és egy közben üvöltő gyerek.. nem túl jó párosítás. (Tudom, évekig csináltuk mi is). Sokszor gondolkodtam, mekkora találmány lenne mindez így, egy HANG NÉLKÜLI porszívóval! :) Na ezt találja fel valaki!
2014. febr. 22. 00:38
 24/29 anonim ***** válasza:
68%

"Nem kötözködés, de ez olyan barbár, együgyű találmánynak tűnik."

Na és hogy máshogy varázsolod ki a kisgyerek orrából a nyúlós, ragadós váladékot?

Nekem amikor már másfél évesek lettek akkor maguknak csinálták, persze segítettem hogy alapos legyen és én fejeztem be, de kifejezetten a gyerekek is igényelték. Egyszer nagyon taknyos voltam, akkor kipróbáltam én is hogy milyen, hát utána mintha víz alól bukkanna fel az ember, ahogy hirtelen levegőt kap.

Majd ha fél éjszaka vinnyog a gyereked és fuldoklik, te meg a fáradtságtól vinnyogsz, akkor elő fogod venni és áldod a nevét a feltalálójának.

2014. febr. 22. 00:46
 25/29 anonim ***** válasza:
24%
köszönöm valakinek a lepontozást :(
2014. febr. 22. 00:54
 26/29 anonim ***** válasza:
54%

Ja, én is, bocsi, hogy merő jószándékból meg mertem írni, hogy mennyire fontos az az átok porszívó, meg hogy a szülők sem unalmukban használják éjjelente:-(.

14es voltam.

2014. febr. 22. 01:04
 27/29 anonim ***** válasza:
52%
Komolyan, valaki nagyon szeret lepontozni... Nemrég még 86%-on álltam, pár hét alatt lezuhant. Mindegy, már nem érdemes írni... Én voltam, aki leírta, hogy beszólt neki a szomszéd...
2014. febr. 22. 01:08
 28/29 anonim ***** válasza:
65%

Komolyan, tiszta hülyék, mostanában nem egyszer látom, hogy ugyanazon a kérdésen belül, egyeseket felpontoznak, míg másokat ugyanazon előjelű és oldalú pepita válaszokért le - szerintem ezzel csak a totális retardáltságot lehet bizonyítani, valaki azt írja, hogy szürke, az OK, de ha más fehér és fekete keverékének írja, az menjen a p..be.

Hát gratulálok az ilyeneknek!

2014. febr. 22. 01:17
 29/29 anonim ***** válasza:
47%

"Nem kötözködés, de ez olyan barbár, együgyű találmánynak tűnik. Nincs valami jobb vagy humánusabb a mai világban, amikor a gondolatommal be tudom kapcsolni a telefonomat?"

Na már bocsi, de ez az oltári nem mondom mi, hogy kaphatott 100%ot???

2014. febr. 22. 01:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!