Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » A szomszédom három napja...

A szomszédom három napja minden éjjel porszívóz, mit csináljak vele?

Figyelt kérdés
Nappal is többször, de éjjel zavar igazán, amikor arra ébredek, hogy odaát vagy egy percig duhog a porszívó. Végre megörültem, hogy mostanában nem ordít náluk fél éjszaka a gyerek, erre éjszaka kétszer-háromszor is nekiáll porszívózni... Gondoltam, hogy bedobok neki egy levelet a postaládába, mert ha szóban próbálom, esetleg nem állok jót magamért. Mit tanácsolnátok?
2014. febr. 21. 23:05
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
82%
Neked sincs gyereked, kedves 10-es....
2014. febr. 21. 23:40
 12/29 anonim ***** válasza:
95%
MIért lenne feltételezés? Szerinted idióta szülők csak úgy bekapcsolják éjszaka egy-egy percre a porszívójukat az alvó csecsemőjüknek, nehogy aludni tudjon, vagy mi? :D
2014. febr. 21. 23:40
 13/29 anonim ***** válasza:
34%

Nincs gyerekem. Látom, neked van...

Hidd el, volt már egy pár hülye szomszédom, én bárkiből ki tudom nézni, hogy idiótán és logikátlanul viselkedik.

2014. febr. 21. 23:51
 14/29 anonim ***** válasza:
87%

Kérdező, a 14 hónapos gyerekünk 2szer volt kórházban, mert a nátha ráment a fülére és gyulladást okozott, pedig szívattam is, és mégis. Szóval igen, a cscsemőkori nátha rohadt veszélyes állapotokat tud produkálni, és hidd el, közelebb voltam a síráshoz, mint a nevetéshez, mikor éjjelente 3-4szer vagy még gyakrabban szívatni kellett az orrát. De muszáj, mert ha fülgyulladást csinál, nem tud szívni/inni, nincs folyadék és kórház lehet a vége.

Elhiszem, hogy te még erről nem hallottál (az anyám is szörnyűlködött, ki is megy a szobából ha előtte csinálom), de van ilyen, hiába teszed szóvá, mert ők sem örömükben búgatják éjjel, hanem mert muszáj. És ezen nem változtat, hogy tetszik-e a szomszédnak, a gyerekem egészsége fontosabb!

Szóval szerintem hagyd a fenébe, mert lehet ők sem állnak majd jót magukért.

2014. febr. 21. 23:57
 15/29 A kérdező kommentje:
Huh, ne haragudjatok. Elolvastam a linkeket, fogalmam sem volt, hogy ilyesmi létezik. Messze vagyok még a gyerekvállalástól. Köszönöm szépen mindenkinek, aki válaszolt! Tuti, hogy nem fogok balhézni.
2014. febr. 22. 00:05
 16/29 anonim ***** válasza:
92%

Ez aranyos reakció volt :)

Jó éjszakát.

2014. febr. 22. 00:06
 17/29 anonim ***** válasza:
93%

14es vagyok, végre egy intelligens ember, gartulálok :-).

És tanultál valami újat is :-).

2014. febr. 22. 00:09
 18/29 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem ha összefutsz vele a lépcsőházban /próbáld meg kifigyelni, hogy mikor mászkál/ kedvesen kérdezd meg, hogy csak nem beteg a pici?

Hidd el ha meggyógyul akkor csend lesz. Addig meg szuper kis füldugókat lehet kapni a gyógyszertárban 10 évig én is azzal aludtam meg lehet szokni.

2014. febr. 22. 00:10
 19/29 anonim ***** válasza:
88%

Szia, kérdező! :) Nálunk is volt egy szomszéd, aki belekötött, hogy miért porszívózok éjjel. Párom mondta, hogy a pici orrát szívatjuk. Erre megkérdezte, hogy minden éjjel?? Mondtuk neki, hogy amíg náthás, igen.

Először fel akartam háborodni, hogy miért zavar, de az előző kommentedet olvasva még fiatal lehetsz :) Hidd el, sokkal jobb a porszívós orrszívó, mint a többi. Majd ha itt lesz az ideje, te is megtapasztalod :)

Amúgy erről jutott eszembe, mikor egy rokon kiakadt, hogy porszívózom a gyerek orrát ( épp náthás volt..) Erre megkérdezi, hogy ugye nem minden nap, hanem pár naponta, hetente?? Ja, mondom naponta többször.. Erre elszörnyedt, hogy kiszívatom az agyát :D

A kicsiknek ez még kell... Hozzáteszem, a lányom 3 éves, de nem hajlandó kifújni az orrát, így még egy ideig marad a porszívó...

Jó éjt!

2014. febr. 22. 00:27
 20/29 anonim ***** válasza:
63%
Ja, amúgy, kérdező.. Tényleg nem jókedvükből csinálják. Én az utolsó megfázásnál egy óra alvás után porszívóztam az orrát. 1 órát aludt, mire én is kidőltem volna, addigra megint üvöltött, hogy nem kap levegőt, és kezdődött elölről. Szóval kitartás! :)
2014. febr. 22. 00:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!