A szomszédom három napja minden éjjel porszívóz, mit csináljak vele?
Nincs gyerekem. Látom, neked van...
Hidd el, volt már egy pár hülye szomszédom, én bárkiből ki tudom nézni, hogy idiótán és logikátlanul viselkedik.
Kérdező, a 14 hónapos gyerekünk 2szer volt kórházban, mert a nátha ráment a fülére és gyulladást okozott, pedig szívattam is, és mégis. Szóval igen, a cscsemőkori nátha rohadt veszélyes állapotokat tud produkálni, és hidd el, közelebb voltam a síráshoz, mint a nevetéshez, mikor éjjelente 3-4szer vagy még gyakrabban szívatni kellett az orrát. De muszáj, mert ha fülgyulladást csinál, nem tud szívni/inni, nincs folyadék és kórház lehet a vége.
Elhiszem, hogy te még erről nem hallottál (az anyám is szörnyűlködött, ki is megy a szobából ha előtte csinálom), de van ilyen, hiába teszed szóvá, mert ők sem örömükben búgatják éjjel, hanem mert muszáj. És ezen nem változtat, hogy tetszik-e a szomszédnak, a gyerekem egészsége fontosabb!
Szóval szerintem hagyd a fenébe, mert lehet ők sem állnak majd jót magukért.
Ez aranyos reakció volt :)
Jó éjszakát.
14es vagyok, végre egy intelligens ember, gartulálok :-).
És tanultál valami újat is :-).
Szerintem ha összefutsz vele a lépcsőházban /próbáld meg kifigyelni, hogy mikor mászkál/ kedvesen kérdezd meg, hogy csak nem beteg a pici?
Hidd el ha meggyógyul akkor csend lesz. Addig meg szuper kis füldugókat lehet kapni a gyógyszertárban 10 évig én is azzal aludtam meg lehet szokni.
Szia, kérdező! :) Nálunk is volt egy szomszéd, aki belekötött, hogy miért porszívózok éjjel. Párom mondta, hogy a pici orrát szívatjuk. Erre megkérdezte, hogy minden éjjel?? Mondtuk neki, hogy amíg náthás, igen.
Először fel akartam háborodni, hogy miért zavar, de az előző kommentedet olvasva még fiatal lehetsz :) Hidd el, sokkal jobb a porszívós orrszívó, mint a többi. Majd ha itt lesz az ideje, te is megtapasztalod :)
Amúgy erről jutott eszembe, mikor egy rokon kiakadt, hogy porszívózom a gyerek orrát ( épp náthás volt..) Erre megkérdezi, hogy ugye nem minden nap, hanem pár naponta, hetente?? Ja, mondom naponta többször.. Erre elszörnyedt, hogy kiszívatom az agyát :D
A kicsiknek ez még kell... Hozzáteszem, a lányom 3 éves, de nem hajlandó kifújni az orrát, így még egy ideig marad a porszívó...
Jó éjt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!