Van itt még valaki, aki nem akar ebből az országból elmenni külföldre? Romák kíméljenek!
Figyelt kérdés
2014. jan. 29. 21:31
11/23 anonim válasza:
Én soha nem akartam külföldön élni, dolgozni (csak nyaralni, látni a világot). Annyira nem volt tervemben, hogy a kötelező orosz nyelvet sem tudtam megtanulni. Bár irigylem akinek könnyen megy a nyelvtanulás, de én képtelen vagyok idegen nyelvet megtanulni, így nem is erőltettem a dolgot.
Mégis az élet úgy alakította a sorsomat, hogy Angliába mentem dolgozni. Kint vagyok pár éve, a nyelvet még most sem tudom, igaz dolgozom, de minden vágyam, hogy újra otthon éljek. Valamiért nem vonz a kinti élet.. Remélem minél előbb de újra otthon lehetek..
12/23 anonim válasza:
én nem akarok elmenni külföldre..de nincs más választásomxd
13/23 anonim válasza:
14/23 anonim válasza:
itthon kell változtatni a dolgokon, hogy mindenkinek megérje itthon maradni! :) én ezen ügyködök!
15/23 anonim válasza:
Nekem egyszer se jutott eszembe, hogy külföldre kéne mennem, pedig soha nem volt jó munkám vagy sok pénzem. De nem bántam meg, hogy maradtam, mostanra minden téren egész jól összejöttek a dolgaim itthon is.
16/23 anonim válasza:
"Romák kíméljenek!"
Nem gondolod,hogy kicsit rasszista vagy? :O
17/23 A kérdező kommentje:
Akkor lennék rasszista ha roma helyett más megnevezéssel illettem volna őket, pl cigány vagy valami cifrábbal
2014. jan. 30. 22:49
18/23 anonim válasza:
Azt csak az ostoba PC világ hitette el veled, hogy attól függ a rasszizmus, hogy milyen szavakat használsz. Nem, nem attól függ, a cigány szó egyáltalán nem rasszísta, a te kijelentésed viszont úgy is rasszista, hogy a roma szót használtad.
19/23 A kérdező kommentje:
Mi? Az hogy a romák kíméljenek? Az mégis miért rasszista? Tudtommal a romák nem akarnak külföldre menni, vagy ha igen, akkor max prostituáltnak.
2014. febr. 1. 11:20
20/23 anonim válasza:
Olyan szó nincs, hogy romák csak CIGÁNYOK !!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!