Ha lesznek szomszédok akkor nekem kell oda mennem haverkodni?
A mellettem lévő telken már van egy rendes ház, tető, ablakok, ajtó minden.
Ha lesznek úűj szomszédok, nekem kell oda mennem, haverkodni velük?
Igazából semmi kedvem! Mi van, ha nem szólok hozzájuk?
Lebunkóznak? Na és?
Eddig se lakott mellettem senki, jól meg voltam!
Olyan (szerintem) nincs, hogy menni kell haverkodni. Ha nem akarsz akkor is össze fogtok futni párszor esetleg átjönnek valamiért. Előbb utóbb meg fogod ismerni őket, de nem kell feltétlenül összejárni a szomszédoknak. Ez nem kényszer. Ha nem akarsz "haverkodni" hagyd a dolgokat menni a maguk útján.
Szerintem ez nem bunkóság...
Tudomásom szerint mindig az új lakó mutatkozik be annak, azoknak, akik már korábban is ott laktak!
Egyébként jó az, ha megismerkedsz velük, és "nyitott" vagy irányukba, másrészt ha találkozol velük és beszéltek pár szót egymással, könnyebben fel tudod mérni, hogy kb. milyen emberek, mire lehet tőlük számítani. Bízzunk benne, hogy tisztességes, rendes, normális, dolgos emberek!
Én úgy tudom az újonnan költözőnek kell bemutatkozni, szóval nem neked.
Nekünk is most lettek új szomszédjaink, de nem jöttek át bemutatkozni, ellenben kb az volt az első dolguk ,hogy vágjuk le a tuját, mer átér, meg átszóltak kérni csillagcsavarhúzót...
Nem divat mán ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!