Manapság hogyan lehet megoldani, hogy valaki huszonévesen lakáshoz jusson?
Dehogy van mindig munkaidőben az állásinterjú :) Persze ahol ilyen merevek, oda nem tudsz elmenni, de nem para. Fejvadászok viszont simán fogadnak este hétkor is, illetve ha egy cégnél komolyan érdeklődnek irántad, akkor ott sem fog gondot okozni, ha azt mondod, hogy munkaidő után tudsz menni, akkor úgy szervezik.
Akiben meg nincs ennyi rugalmasság, azzal nem is érdemes kezdeni :)
Szerintem minden variációt leírtunk.
Lóvészerzés, lakáselőtakarékosság, elsőlakás-támogatás felvétele, részletfizetési megállapodás az eladóval és szülői lakás eladása együtt.:)
És lelakott ingatlant venni, amit menet közben újítgatsz fel.
Vagy kihalt faluba menni, ahol ingyen lakhatsz gyerekvállalás fejében.:)
Én 22 vagyok még nem dolgozom, illetve munkanélküli vagyok. A párom 30 éves, jól fizető biztos munkahelye van 2 éve. Márciusban leszünk együtt 6 éve.
Idén jutottunk "saját" lakáshoz, illetve segítséggel.
Kereszt szüleim vállalták azt, hogy kölcsönt adnak nekünk, természetesen kölcsön adási szerződéssel. A teljes lakás árát ide adták készpénzben, így vettük meg a lakást a saját nevünkre.
A szerződésben az áll, hogy 5 éven belül vissza fizetjük a kölcsön adott összeget, olyan ütemben ahogy tudjuk. Minden hónapban igyekszünk 100eFt ot törleszteni, ha nem sikerül csak kevesebbet nem probléma. Hónapról hónapra pontos összeggel dokumentáljuk a visszafizetett összegeket mindenki aláírásával.
Nekünk ez hatalmas segítség, bankot kihagyva, úgymond "nincs hitelünk" és a fejünk fölül sem árverezik el a lakást. Örökké hálásak leszünk nekik, ezért a kölcsönért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!