Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Normális, hogy valaki nem...

Normális, hogy valaki nem csukja a kerítés kaput? Azzal a szöveggel, hogy bajlódni kellene a kulccsal.

Figyelt kérdés

Haveroméknál voltam, megyünk hozzá, nyitja a kaput. Mondom:"ja itthon vannak a szüleid?" mondja miért? "Mert nyitva van a kapu..." Ja, nem, csak nincs becsukva.

Azt hittem ez véletlen volt. De megyek hozzá át, megint nyitja kulcs nélkül, mindegy mondom.

Megyünk tőlük el, nem csukja be, mondom neki:"elfelejtettedf becsukni a kaput!" mire mondja, minek? Csak a kulccsal kell bajlódni!

Mondom: "hát talán, hogy ne törjenek be!" azt mondja, jajj, ha be akarnak, akkor kivágnák a drótot, átmásznak a kerítésen, és a ház amúgy is zárva van...

Mire mondom:"Ti sose csukjátok a kerítést?" Nem.

Ez nem furcsa? Jó, nem egy putrin laknak normális környék, és igaz, hogy láttam sok házat konkrétan kerítés nélkül, de ez normális?

Tényleg, ha be akarnak jutni, akkor kerítést másznak, bontanak?

2014. jan. 11. 13:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
mi se zárjuk a kerítés kaput, csak télen 1-2szer, hogy be ne fagyjon a zár. simán át lehet ugrani. még egy gyereknek is. meg úgyis a bejárati ajtó be van zárva, nem a kertkapun múlik. a kertben nálunk úgysincs semmi, egy fát meg csak nem szednek ki :D de hallottam olyat, aki még a bejárati ajtót sem zárja. na erről mit gondolsz?
2014. jan. 16. 01:13
 12/14 anonim ***** válasza:

hat nalam is megesik...

de ha vki, a 2 pit en tuljut, legalabb az ajtot nem veri szett...

2014. jan. 16. 14:17
 13/14 anonim ***** válasza:
Németországban lakik a keresztapám. Ott ez természetes.Nem zárják a kaput.S ott nem ilyen 2 méter magas kerítés van,hanem 50centis kis izék.S nem zárják be.S nincs annyi betörés mint itt.. (Müchenben lakik,de Köln mellett is van rokon,ott is természetes ez.
2014. szept. 25. 15:59
 14/14 anonim ***** válasza:
90%
Németben nincs ennyi cigány, meg van munkáját végző rendőrség is. idehaza ellopják a kertkaput is ha vasból van és nincs rendesen rögzítve.
2014. szept. 25. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!