Normális, hogy valaki nem csukja a kerítés kaput? Azzal a szöveggel, hogy bajlódni kellene a kulccsal.
Haveroméknál voltam, megyünk hozzá, nyitja a kaput. Mondom:"ja itthon vannak a szüleid?" mondja miért? "Mert nyitva van a kapu..." Ja, nem, csak nincs becsukva.
Azt hittem ez véletlen volt. De megyek hozzá át, megint nyitja kulcs nélkül, mindegy mondom.
Megyünk tőlük el, nem csukja be, mondom neki:"elfelejtettedf becsukni a kaput!" mire mondja, minek? Csak a kulccsal kell bajlódni!
Mondom: "hát talán, hogy ne törjenek be!" azt mondja, jajj, ha be akarnak, akkor kivágnák a drótot, átmásznak a kerítésen, és a ház amúgy is zárva van...
Mire mondom:"Ti sose csukjátok a kerítést?" Nem.
Ez nem furcsa? Jó, nem egy putrin laknak normális környék, és igaz, hogy láttam sok házat konkrétan kerítés nélkül, de ez normális?
Tényleg, ha be akarnak jutni, akkor kerítést másznak, bontanak?
hat nalam is megesik...
de ha vki, a 2 pit en tuljut, legalabb az ajtot nem veri szett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!