mindenképpen Debrecen , mert Nyíregyháza hozzáképest egy lepukkant hely , meg nekem mindig a gettó jut róla eszembe O.o, de ez csak az véleményem..
2013. dec. 22. 22:42
2/22 anonim válasza:
debrecen!!
tiszta, rendezett, nagyon szép az egész város.Tágas, sok a zöld rész a városban, egyetem is van, ami magával vonzza az értelmiséget is.
szerintem az egyik legszebb magyar város!
emlékszem, mikor pest után először letévedtem, debrecenbe, csak ámultam, h ilyen város van magyarországon...
ellenben nyíregyháza...vmi lepukkant hely.
2013. dec. 22. 23:42
3/22 anonim válasza:
Nyíregy bár megyei jogú város, eléggé kisváros Mo. második legnagyobb népességű városához (Db.) képest.
Teljesen más kategória a kettő, nem "fair" dolog összehasonlítani.
2013. dec. 22. 23:59
4/22 anonim válasza:
Nem tudom miért beszél mindenki úgy Nyíregyházáról mintha valami utolsó putri lenne, ennyi erővel az összes városunk az.
Ettől függetlenül tény hogy a környéket nagyon megviselték az elmúlt évek, míg Debrecen egy jól fejlődő város, kettő közül én is lehet azt választanám, mondjuk c..gánnyal mindkettőben találkoztam bőven.
2013. dec. 23. 02:16
5/22 anonim válasza:
Nyíregyháza lepukkant? :D Kikérem magamnak, itt lakom mióta megszülettem, épp hogy az utóbbi időben fejlődött sokat.... De,hajrá lehet fikázni Nyíregyházát. Gondolom,hogy kb 10 éve jártatok erre utoljára.
2013. dec. 27. 20:21
6/22 anonim válasza:
Szerintem is sokat változott az utóbbi időben Nyíregyháza.. Esztétikusabb lett sokkal. És az hogy lepukkant? pff és Debrecen? menjetek már végig pl a vasútállomás környékén, mennyi retek van ott, sok hajléktalan, arab meg cigány, tiszta putri Debrecen egy része. Az tény hogy nagyobb meg hogy egyetem van. És? A dagadt ember sem szebb mint a normál testalkatú.. Ja és úgy alkottam véleményt hogy sokat járok mind2 városban rendszeresen. És ha már valaki szóba hozta az egyetem mint az értelmiség vonzóját HAHAHA.. a sok néger, arab igénytelen szar.. egyáltalán nem értelmiség csak azért vannak az egyetemen mert meg tudják fizetni. Szóval Debrecennek tényleg csak annyi lehet az előnye Nyíreggyel szemben hogy nagyobb..
2013. dec. 28. 20:39
7/22 anonim válasza:
Debrecenben meg egyébként tényleg rengeteg a szép lány, de ez azért van, mert mind nyíregyházi, csak ott tanul.
:P
Hajrá Nyíregyháza!
2013. dec. 31. 21:24
8/22 anonim válasza:
Nyíregy hol lepukkant, ti élettelenek? :D
2014. febr. 22. 19:49
9/22 anonim válasza:
Rossz a kérdés: a két város nem azonos kategória!
Hülye az, aki a diót a dinnyével hasonlítja, csak ezért, mert mindkettő kerek...
2014. febr. 22. 21:04
10/22 anonim válasza:
Nyíregyháza az elmúlt több, mint 10 évben nagyot lépett előre Debrecennel szemben. A város folyamatosan fejlődik, mindig építenek, újítanak valamit. Rendezett az utcakép, elég tiszta. Élhető a város. A közbiztonság szerintem sokkal jobbnak mondható, mint Debrecené, ahol azért elég gyakoriak az atrocitások. Debrecenben az épületek nagyon lepukkant állapotban vannak, a panelnegyedek is jobbak Nyíregyházán. A debreceni belvárosi régi típusú házak szerintem kifejezetten rondák és falusiasak, de a város állandóan jön a hülye műemlék védelemmel, nem sok értelmét látom a salétromos, falusi házak felújításának. Nyíregyháza sokkal fásabb, zöldebb, mint Debrecen, turisztikailag is szerintem több a látni való. Debrecen legnagyobb előnye a mérete és az egyetem vonzása. Külföldi ismerőseim, akik voltak mindkét városban egyértelműen Nyíregyházát hozták ki szebbnek, Debrecent sivárnak és sótlannak tartották.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!