Szombathely vagy Zalaegerszeg a jobb város?
8.vagyok
utolsónak mondanám:nem kötelező elhinni amit leírtam.Amit leírtam az úgy van.Rengeteget járok Szombathelyre is és Zalaegerszegre is,én is csak a munkám miatt tudom,hogy milyen fejlesztések lesznek.Természetesen Zalaegerszegen is lesznek fejlesztések csak nem olyan nagyok mint a másik városban,ezért nem említettem.(ha gondolod beszélhetünk facebookon hogy be tudjam bizonyítani :D)
A stadionról pedig annyit,hogy hiába néz ki úgy ahogy a stadion Zegen ha csak jóformán NB1-es meccseket lehet benne játszani,Szombathelyen ha jól tudom akkor UEFA 4*-os stadion lesz ami a legmagasabb minősítés.(de a footballhoz annyira nem értek)Nem akarom fényezni egyik várost sem,csak a véleményem mondom el.Meg amúgy is ha fényezném valamelyik várost akkor az Zeg lenne mert a nagyszüleim ott laknak tehát van hozzá kötődésem is.
Érdekes dolgokat írtok.
Közbiztonság, utcák, terek tisztasága, üzletek, vásárlási lehetőségek, plázák tekintetében mik az eltérések?
Zalaegerszegiként írtam, a második hozzászólást. Én itt lakom. Meg lehet nézni a KSH felméréseit, hogy milyen itt a lehetőség. Fejlesztések visszaestek, nincs munkahely a Flex-en kívül, ahol éhbérért güriznek az emberek.
A városközponttól 100 méterre található Balaton szálló el van hanyagolva. A főutcán CSAK! turkálók vannak. A régi zóna helyén, mely biztosan sokat ér, egy lepukkant több éve bezárt kocsma található. A Pláza legnagyobb részében kinai bolt található. A polgármester pedig arra büszke, hogy ez a legélhetőbb város...
Szomorú, de én nem szívesen lakom itt.
Arról az útról van szó, amelyik merőleges a térköves 30 km/h-s útra.
Ezen lehet áthaladni egerszegen.
Sokmindent újíthatnának ezen a részen.
Sajnos a városnak vannak olyan részei, melyek állandó felújítás alatt állnak és vannak olyan részek, melyek teljesen lepukkannak. Dísz tér(szökőkútas), péládul nemrég lett felújítva(kb.2 éve csinálták). Most minek mégegyszer? Azt az útat, ahol a forgalom a legnagyobb, illene megfelelő épületekkel szegelyezni, nem szociális lakásokkal. Sajnos itt ezt a részt a kissebbség lakja szociális alapon, pedig sokkal jobban is ki lehetne használni ezeket az értékes területeket, hogy aki átutazók a városon, ne az omladozó házakat lássa. Zte sincs szponzoralva, a sport is lassan a süllyesztőbe kerül. Így egerszeg teljesen kikerül mo. látóteréből.
utolsó vagyok.
A mai világban szerintem nem számít,hogy milyen város csak munka legyen szerintem,és ez alapján pedig szerintem Szombathely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!