Miért szidja, utálja mindenki Debrecent?
Figyelt kérdés
Egy 240 000 lakosú alföldi városnak milyennek kellene lennie???
Miért tartják annyira kellemetlen, élhetetlen városnak?
Most Szeged vagy Kecskemét mitől annyira különb?
2013. dec. 14. 15:55
11/13 anonim válasza:
Ahhoz képest, hogy Magyarország legnagyobb területű városa, naplemente után bámulatosan kihalt. Este 9 után semmi élet nincs. Nyíregyen és Szolnokon van. Meg - szubjektív indok - egyszerűen nem tetszik. Nyíregyháza sokkal szebb város.
De kinek ez tetszik, kinek az.
12/13 anonim válasza:
Nyíregyházáról szó sem volt, és nem is azonos a mérce...
13/13 Coney válasza:
Szegedi vagyok, de én ugyan ezt érzékelem a mi városunkkal kapcsolatban. Van egy regionális lap, persze sok szegedi hírrel és szoktam olvasni online, a hozzászólásokkal együtt, de bármi történjen is, bármit szervezzenek stb. mindig mindennel bajuk van az embereknek, ami a várossal kapcsolatos... Ha van valami fejlődés az a baj, hogy miért pont azt fejlesztik, ha nincs, akkor az..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!