Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Van itt olyan sorstárs aki...

Van itt olyan sorstárs aki nem kapott a gázszolgáltatótól éves elszámolást? Illetve a gázórát suttyomban olvasták le? Mire kiértünk a koma elsietett.

Figyelt kérdés

2013. nov. 22. 14:34
 1/6 anonim válasza:
Talán nem ugyanaz az állás a számlán mint a mérőn?
2013. nov. 22. 15:28
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha regisztrálsz az eon honlapján, akkor meg tudod nézni a leolvasás eredményét, meg az összes számládat is. Én pl. minden hónapban ott jelentem be a gázóraállást.
2013. nov. 25. 13:57
 3/6 A kérdező kommentje:
Én a Tigáz internetes oldalán vagyok regisztrált felhasználó.Itt meg tudom nézni köbméterben a fogyasztást.Az a problemám, hogy a csekken viszont nem szerepel az elhasznált köbméter.Csak G meg MJoule...Kibogozhatatlan és értelmezhetetlen.
2013. nov. 25. 20:28
 4/6 JulesM111 ***** válasza:
A fenéket értelmezhetetlen, ott van az, hogy mik az óraállások... Ennyire ne legyél már béna.
2013. nov. 28. 19:46
 5/6 A kérdező kommentje:

JulesM111.

1,nem vagyok béna

2,a számla értelmezhetetlen-a gáz energiaértéke változik

3,voltunk bent a szolgáltatónál.A leolvasó nem jöhet be az ingatlan területére a tudtom nélkül.Ezt meg is fogjuk reklamálni.

4,Itt tavaly télen 38 fokos melegvizet sem lehetett a mosogatásnál fürdésnél kihozni.Egy fazék víz fél óra alatt forrt fel.Csalnak a gázzal-nincs hőértéke.Idén visszafogottabbak-hisz 2014ben választás van.

2013. nov. 28. 20:26
 6/6 anonim válasza:

Kedves kérdező!

A TIGÁZ számláján, mint minden gázszámlán szerepel hogy hány m3-t fizetsz ki az adott részszámlával. ( [link] első oldal majdnem legalján) Ha előkeresed a legutóbbi elszámoló számlát, azon fel van tüntetve milyen mérőállással volt utoljára elszámolás. Ha megnézed a részszámlákon mennyi m3-t fizettél, hozzáadod az elszámolt mérőálláshoz akkor lám meg is van amit kerestél.

A gáz fűtőértékéhez pedig a szolgáltatónak semmi köze! A fűtőértéket a MOL állapítja meg gázátadó állomásonként, a szolgáltató pedig csak ezekkel az adatokkal számlázza tovább.

Ha a gázkészülék nem képes 38 foknál melegebbet előállítani, az nem gázminőség probléma, hanem meg kellene nézetni szerelővel, vagy lecserélni korszerűbbre.

A tűzhellyel valószínűleg ugyanez a probléma. Mikor lett utoljára rendesen beszabályozva?

A leolvasó pedig naponta több száz órát olvas le, gondold el ha mindenhol megállítják és beszélnek vele 1-2 percet… soha nem végezne, márpedig őt nem a beszélgetésért fizetik.

Mindennek megvan a másik oldala, csak meg kell ismerni és ezután mondani a véleményeket, nem egyből azt hangoztatni hogy engem igazságtalanság ért.

2013. nov. 29. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!