Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Kollégiumot mások hogy viselik...

Kollégiumot mások hogy viselik? Csak engem idegesít a szobatársam? Egyszerűen nem csinálhatom azt amit akarok! Veletek is így van/volt?

Figyelt kérdés
bennetek nem merül fel az albérlet ilyenkor? bennem még a szobatárscsere is, de nem akarom megbántani annyira...
2013. okt. 21. 01:04
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
középsulis vagy egyetemi koli?
2013. okt. 21. 20:38
 12/23 anonim ***** válasza:
88%
Az a bajod, hogy nyúl vagy kirángatni a fülesét, mikor láthatja, hogy tanulsz, és nekiáll egy órán keresztül ahaaa, ahaaa... Csak bele kellene adagolnod az arcába jó hangosan jó közelről, hogy mégis mit képzelsz, elvárod, hogy síri csend legyen, mikor tanulsz?
2013. okt. 21. 21:00
 13/23 A kérdező kommentje:

ez kérlek felsőbb szinteken történik :DD egyetem jaa

már látom elég pipogya voltam mert nem akartam súrlódást de ahogy kiderült ez sem vált be mert idegbeteg lettem. mostantól máshogy les

2013. okt. 21. 21:28
 14/23 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2013. okt. 21. 21:29
 15/23 anonim ***** válasza:
61%

"Ennyi erővel te sem vagy koleszba való oszt annyi."

Érvelés?

"3kor én még simán ébren vagyok, sok vizet nem zavartak volna." Képzeld, valakinek meg reggel 7-kor órája van, és nem csak henyélni meg a fаszát verni jár egyetemre.

"és nálunk is buli van vizsga előtt." Gondolom, valami büfé-szakra jársz. Értelmesebb körökben vizsga előtt tanulnak, és a vizsga után van buli. Azért megnéznélek, hogy hogan tennél le mondjuk egy absztrakt algebra vizsgát úgy, hogy előtte nap 3-kor még duhajkodtál, fél 8-kor meg vizsga.

Egyébként meg te szólsz meg mást? Te? Akit traumaként ér, hogy más esetleg aludni szeretne? Te beszélsz másra, aki ki van akadva, ha nem midnenki az ő kénye-kedve szerint ugrál? Te beszélsz másra, akinek még az is fáj, hogy fülhallgatóval nézzen filmet? Nézz már kicsit magadba! Hisztizel, mert nem ugrál mindenki a kedved szerint, de te a legkisebb dolgot sem vagy képes megtenni a normális együttélésért. Ezek után még neked áll feljebb, ha valaki megmondja a véleményét? Jaj, bocsánat, nem akartalak megsérteni, nem tudtam, hogy neked csak helyeslő, nyalizó véleményeket szabad mondani.

2013. okt. 21. 21:44
 16/23 A kérdező kommentje:

A fülhallgatós dolgot már leírtam! olvasd el, mielőtt durván leszidod a felhőket az égből! értelmesebb körökben nem a vizsga előtti napon tanulnak. nem verek semmit sehova és nem nevezném büfészaknak, de te marha büszke lehetsz magadra! meg a matek szakodra! És képzeld, más is tanul rajtad kívül még ilyet!meg sem fordult a fejedben hogy másnak az órarendje-időbeosztása más??

És neked állt feljebb, mert egyből kijelented 'Egyikőtök se való koleszba.' jó hogy te így elbírálod az embereket mi vagy te? talán valami istenféle?

Leszólod a másikat minden előzetes tudás nélkül, felületesen! Hülyének nézed a másikat három mondat után! Nézzél magadba te mielőtt dobálózol itt az idegbetegen!

A dolog már el is rendeződött amúgy. Nem állt nekem semmim feljebb és kösz az első válaszodat, csak az verte ki bennem a biztosítékot,hogy egyből alkalmatlannak titulálsz szinte null info alapján és ezért írtam amit írtam. És mellesleg nem hinném hogy lenne itt egyetlen nyalizós vélemény is...ismétlem tieddel sem volt semmi baj csak a jogtalan ítélkezésed nem tetszett!

2013. okt. 22. 00:21
 17/23 anonim ***** válasza:
47%
Vegyél vissza az arcodból, kis sértődött kollégista!
2013. okt. 22. 00:28
 18/23 anonim ***** válasza:
78%

Egyébként valóban, ha a kollégium kötelező velejárójának tekintjük a hajnali háromkor s*ggrészegen óbégatva hazatántorgó szobatársakat, meg azt, hogy az a hely midnenre alkalmas, csak pihenésre meg tanulásra nem, akkor valóban nem vagyok kollégiumba való. Csak szerintem azért a kollégium fő funkciója az lenne, hogy helyet biztosítson a tanuláshoz és alváshoz az egyetemistáknak.

Persze, fontos a bulizás. Én is buliztam, nem vagyok álszent. De azt hiszem, vannak bizonyos prioritások. Persze, egyesek csak azért mennek egyetemre, és most ne vedd magadra, hogy anyuci-apuci kedvéért legyen valami felsőfokú papírjuk, és mondjuk egyetlen céljuk, hogy egy kettessel a második UV-n átmenjenek. Mások meg azért, mert esetleg komolyan veszik azt a szakot/tudományt, amit tanulnak. Netán még valami komolyabb eredményt is szeretnének elérni (verseny, kutatás, ösztöndíj). Ahhoz pedig nem megengedhető, hogy minden nap a reggel 8-9-es órákat kihagyjam, csak mert a szobatársak 4-ig buliznak.

De nyugodtan pontozzatok le, hogy van, aki olyan céllal egyetemre, hogy valamit el is érjen.

Érdekes, ha én tudtam, hogy valamelyik szobatársamnak másnap mondjuk reggel órája lesz, vagy vizsgázik, alapvető volt, hogy akkor nem csődítek oda egy rakás embert éjjel 2-re a szobánkba, vagy az, hogy akkor ha megyek bulizni, nem randalírozva, óbégatva, ajtót csapkodva rontok be az éjszaka közepén. Azt hiszem, ez intelligens embereknél így megy.

Egyébként meg te kezdted a sértődősdit. Lehet, hogy nyersen fogalmaztam, de nem volt célom a megbántásod.

2013. okt. 22. 00:38
 19/23 A kérdező kommentje:

nem szokott ilyen óbégatás előfordulni nálunk. azt nálunk nem igen lehet! dolgokat lehet kulturáltabbra is venni.

értem a problémádat és abban is egyetértek amit mondasz! érdekes egy kollégiumban lakhatsz...

de nekem nem is ez volt a problémám, de úgy látom nem esik le neked... vagy csak nem értem miért hozod fel ezt a hajnalig óbégatásos dolgot. azt gondolod olyanok vagyunk mi is? másképp nem tudom minek hozod ezt elő még mindig...nem vagyunk olyanok. ne ítélkezz látatlanba mondtam már!

a 'nyers fogalmazásod' bántó volt. ennyi. de akkor tisztáztuk hogy ez szemétség volt!

Ja és 'Vegyek vissza az arcomból?' :D jól van menjél aludni! mondjunk ilyen szobatárssal nem csoda hogy idegbeteg vagy.

2013. okt. 22. 00:55
 20/23 anonim ***** válasza:
58%

Amilyen az adjisten, olyan a fogadjisten.

Ha nem tűnt volna fel, egy szóval sem mondtam, hogy te olyan vagy. Csak te kardoskodtál mellette, hogy az nagyon jól van úgy. Te is úgy ítélkeztél, hogy a részletekről semmi fogalmad nem volt. Ezek mellett talán nem kéne ezt ellenem felhoznod.

A negatív kritika meg látom, nagyon érzékenyen érint. Idegbeteg? Hát nem is tudom, ki vágta be a durcit, és játssza a morcosat csak mert valaki meg merte kritizálni.

Részemről a téma lezárva.

2013. okt. 22. 01:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!