Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Svájc tényleg ennyire lepukkant?

Svájc tényleg ennyire lepukkant?

Figyelt kérdés

Mindenki abban a hitben él, hogy a svájciak gyönyörű emberek, akiknek semmi gondjuk a világra, mert mekkora a jólét.

Most nézem Google Maps-szen az utcanézetben, hogy tiszta lakótelep az egész, és mindenki 20 éves kocsikkal jár. Több helyet is megnéztem találomra, és eléggé ledöbbentem. Komolyan 5 perce nézegetem és 1 rendes autót nem találtam.

2013. okt. 19. 09:43
1 2
 11/13 M_M válasza:

Fentebb jól írták mások, hogy a svájciak nagy része nincs elszállva és nem számít, hogy "mennyire állat az autód, mekkora mellű a nőd és..."

Amúgy ha sok szép kocsit akarsz látni, akkor menj el egy nyári napon Zugba... Én fél óra alatt több ferrarit láttam mint mások egy éves forma1es idény alatt... ;) De Zug az egy külön regény, hogy miért olyan amilyen. Amúgy azt is írták fent, hogy van sok család akiknél mindenkinek van külön kocsija, vagy van egy kirándulós-nyaralós szép kocsi, meg egy amivel járnak hétköznap ez így van. És valóban csereberélik a rendszámokat is.

2013. nov. 3. 16:33
 12/13 k.veronika199 válasza:
Azt nézted mikor frissült a google maps?
2013. nov. 3. 19:48
 13/13 anonim válasza:
csatlakozom ahhoz,aki azt írta,hogy hogyha nem jártál még ott ne írj ilyet. egyáltalán nem lepukkant,épp ellenkezőleg, sokáig éltem ott, és egy koszos résszel sem találkoztam. nagyon ügyelnek a rendre, úgyhogy minden csak nem lepukkant.
2013. nov. 10. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!