Mindenki abban a hitben él, hogy a svájciak gyönyörű emberek, akiknek semmi gondjuk a világra, mert mekkora a jólét.
Most nézem Google Maps-szen az utcanézetben, hogy tiszta lakótelep az egész, és mindenki 20 éves kocsikkal jár. Több helyet is megnéztem találomra, és eléggé ledöbbentem. Komolyan 5 perce nézegetem és 1 rendes autót nem találtam.
Nem tudtam hogy a nem lepukkantság azt jelenti hogy 20 évnél fiatalabb autója van az embereknek.
2013. okt. 19. 10:03
2/13 anonim válasza:
A nyugati államokban nem szokás fölösleges luxusra költeni a pénzt. Nem vásárolnak évente új kocsit, jó nekik a régebbi is. Csaj nálunk fontos ennyire az új, menő kocsi.,
2013. okt. 19. 10:15
3/13 anonim válasza:
Szeretnek annyira lepukkant modon elni ahogy ok.......
2013. okt. 19. 10:32
4/13 anonim válasza:
Nem költenek, bármi extrát akarsz az ára itt rögtön nem dupla, hanem négyzetesen növekszik. Iszonyat pénzt meg lehet spórolni ha nem jársz fodrászhoz, étterembe vagy mulatni hétvégente.
És nem érdekli őket, nyugodt lehetsz ha látsz valakit egy 10 éves autóval annak a garázsában ott áll az extra kedvenc autója amit csak hétvégente vesz elő, ott a felesége tip-top kocsija és még a lányának is van egy.
Leadja a rendszámot és nem használja, ilyenkor fizetni sem kell utána, használja a gagyit amiért nem kár, mikor meg mennek nyaralni előveszi.
2013. okt. 19. 10:54
5/13 anonim válasza:
Nem lepukkant, csak az iskolában megtanították nekik hogyan kell a pénzzel okosan bánni. Vannak fontosabb dolgok, mint az autó.
2013. okt. 19. 10:59
6/13 anonim válasza:
hát nem a guglin kell tájékozódni...ha még nem voltál svájcban, akkor ne írj ilyet...az egyik legszebb ország a skandináv és balti országok után.
2013. okt. 19. 17:50
7/13 anonim válasza:
Én jártam Svájcban, és nem ezt tapasztaltam. Egyedül Zürich volt kicsit gáz, mert koszos, szemetes város, de Bern vagy Genf gyönyörű és kicsit sem lepukkadt.
2013. okt. 21. 11:56
8/13 anonim válasza:
Most én is megnéztem, elsőre megláttam egy BMW-t, aztán egy Mercit. :D
2013. okt. 21. 16:48
9/13 anonim válasza:
Azt gondoltad mindenki Lamborghini-vel jár ? Tévedtél... De ettől nem "lepukkant". A te elképzeléseddel van a gond. Svájccal nincs.
2013. okt. 21. 20:39
10/13 anonim válasza:
Egyik orszagban sem lessz olyan jo az elet mint PL: austria,nemetorszag,svajc,belgium,luxemburg,hollandia. Kb igy sorrendbe. Magyarorszag hamarabb sorolhato romaniahoz, ukrajnahoz, szerbiahoz stb... En mar tobbszor is jartam ott es egyszer ugy dontottem oda koltozok, de meggondoltam magam, mert idokozben jobb helyet talaltam :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!