Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Olyan helyen laksz, ahol...

Olyan helyen laksz, ahol mindig is szerettél volna? Ha nem, miért nem?

Figyelt kérdés
Ha álmaid otthonában laksz, leírod, milyen? (pl faluban utcasor, tanya, parasztház, belváros, külváros, stb)
2013. okt. 18. 23:42
 1/5 anonim ***** válasza:
Én nem olyan helyen lakok, ahol mindig is szerettem volna. Mert ide születtem, azért nem...
2013. okt. 18. 23:47
 2/5 anonim ***** válasza:

Félig igen, félig nem.

Elsősorban én mindig is egy nyugodt kertvárosi helyen akartam volna lakni egy jó nagy kertes házban, jó nagy udvarral. Nos ez valamelyest bejött, csak nem városban lakom hanem egy kis faluban. Ez egy örökölt ház, eladni sajnos lehetetlen így úgy gondoltam beköltözök és az évek során apránként rendbe hozom.

Tulajdonképpen nyugodt környék, szép csendes, nincs nyüzsgés meg semmi, és viszonylag közel a nagyváros ahová simán bemegyek, bevásárolok stb... Egyedül az ügyek intézésében nehezebb az életem de ha úgy veszem nagyon nincs miért panaszkodjak.

2013. okt. 18. 23:52
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem. panelban lakok, és alapba nincs vele bajom, csak azzal, hogy a fölöttünk lévő lakás albérlet. Már legalább 14 lakó volt itt az elmúlt 7 évben, és a mostaniak sem valami jók. 5en vannak, a nő egész nap a kopogós cipőjében mászkál. 3x szóltam már neki, de szarik rá.

A főbérlő pedig egy idióta...amíg állandó lakó volt, addig nem volt semmi baj.

Álmaim lakhelye a mostani városomban van (magát a várost nagyon szeretem), a külvárosban, kertes házban egy csendes kis zsákutcában. Ahol nem kopácsolnak állandóan fölöttem, nem ordítoznak hajnalban, nem hallom más ember szexelését. Semmi luxusra nem vágyom, csak egy csöndes kis takaros kertesházra.

2013. okt. 19. 13:08
 4/5 anonim ***** válasza:
Jelenleg nem. Amikor a gyerekeim önállóak lettek, végre megvettem/megépítettem álmaim otthonát: vidéki kis házat erdővel, hatalmas területtel. Tavaly azonban Vityuskánk tett róla, hogy külfödön keressem a boldogulásomat.
2013. okt. 22. 13:45
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen!Egy gyönyörű belvárosi téren van,az ablakok az utcára nyílnak,imádom nézegetni a gyönyörű házakat és a nyüzsgő embereket.Az egyik kedvenc kávézóm itt van a földszinten,a könyvtár is közel van amiért egész kicsi korom óta odavagyok.Van egy parkolóház a közelben ami nem túl drága,de biztonságban tudhatom ott az autómat.Nincs messze a kedvenc bevásárlóhelyem,az egyetemem is viszonylag közel van és a szüleim háza is,ahol felnőttem.A tél a legszebb,gyönyörűen fel van díszítve a tér,varázslatosan szép.A lakást én rendeztem be,romantikus stílusban.Ráadásul a lakótársaim a két legjobb barátnőm.Imádok itt élni :)
2013. okt. 23. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!