Újabb átverés lenne?
Figyelt kérdés
Ma felhívtak telefonon, egy fiatalabb lány, hogy szakvizsgához szeretne pár kérdést feltenni. Mondom jó. De aztán olyanokat kérdezett hogy hol tanulok, anyám neve, kivel lakok, és hogy HOL lakok. Pontos cím. Ezt természetesen nem mondtam meg. De lehetne hogy ez egy újabb trükk arra, hogy felmérjék ki mikor van otthon, és be lehessen törni? Mert én elég sok dolgot elmondtam,és most félek hogy ez mi volt. :/ Akit hívtak már így, vagy hallott ilyenről, kérem homályosítson fel.2013. okt. 10. 18:16
1/10 anonim válasza:
"ez egy újabb trükk arra, hogy felmérjék ki mikor van otthon, és be lehessen törni?"
Bizony. Szerinted mégis miféle szakvizsgához kell a pontos címed, meg a munkaidőtök..?
2/10 anonim válasza:
Úgy érted világosítson fel?? :D
3/10 anonim válasza:
Jo hogy a cimed megadása elött észbekaptál. Bár vszinüleg igy is sok adatot megadtál. Nem biztos, hogy betörésre, inkább reklámokhoz cimgyüjtésre gyanakodj.
4/10 anonim válasza:
Lehet, hogy csak buta volt a szakdolgozathoz adatot gyűjtő lány, de tényleg lehet, hogy ilyesmiről van szó, amit te sejtesz. Szerencse, hogy időben észbe kaptál, és a pontos címet nem mondtad el.
5/10 anonim válasza:
Én azt szoktam mondani az ilyenekre, hogy ok válaszolok, de csak arra, amire akarok. Egy kérdőívnél sem vagy köteles válaszolni az összes kérdésre!
6/10 A kérdező kommentje:
Jó eleinte csak az iskoláimról kérdezett, azt mondom oké, nyilván erről ír. De aztán rátért hogy kivel élek, anyu neve, hol dolgozik... az azért elég fura. Ha meg reklámhoz kell nekik, simán kinézhetnének pár random címet a telefonkönyvből. Egyébként azt mondta a végére hogy valami iskolát reklámoz, és hogy érdekelne-e. De ez így elég érdekes..
2013. okt. 10. 19:36
7/10 anonim válasza:
Mondjuk ha nem jársz iskolába, akkor elég érdekesen jön ki az, ha felhívnak és feltesznek pár szakvizsgához kapcsolódó kérdést. Persze ha érintett vagy a dologban, akkor már könnyebb válaszolgatni a kérdésekre.
8/10 anonim válasza:
a neveket nem kellett volna megmondanod, ha kérdik máskor csak mondd, hogy nem mondanád meg szivesen. és a cimed sem.
9/10 anonim válasza:
Nagyon egyszerű a dolog. Válaszolsz mindenre de kamu adatokkal. Mindenki boldog, te meg jót is nevetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!