Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Rohadtul idegesít az egyik...

Rohadtul idegesít az egyik lakótársam, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Vannak olyan emberek - szerintem mindenki számára -, akiktől az első pillanattól kezdve falra mászom, pedig akkor az illető még meg sem szólalt. Az a szomorú, hogy nálam ez a későbbiekben sem változik, sőt, ahogy megismerem, egyre rosszabb. Nos, bár ritkán érzek ennyire szélsőségesen egyes emberek irányába, de most pont sikerült egy ilyen lánnyal összeköltöznöm.

Nagyon idegesít a csaj, meglátom, és egyből falra másznék tőle. A probléma az, hogy van egy közös barátnőnk (ő a 3. lakótárs), tehát neki nem mondhatom el, hogy mennyire nem bírom a csajt, eléggé kényes a szituáció.

Sebaj, túlélném a dolgot, külön szobánk van, amikor összefutunk, jó fej leszek. De! Ez a lány örökké itthon ül, nincs semmi magánélete, büfészakra jár, és kb. örökké itthon ül. Megőrjít! Idegesít a hangja, a szokásai, hogy játssza a finom kis sznobot, közben meg durván ízlésficamos (de ő nem tud róla), nyávog, tehetetlen, rossz a humora (igen, erről sem tud), és áááááá borzalmas. Valamelyik nap elhatároztam, hogy korán felkelek, elmegyek bevásárolni meg ezt-azt csinálgatni, de meghallottam, hogy épp akkor érkezik, és inkább aludtam tovább.

Nagyon rossz ez így, de elköltözni most nem akarok, úgy látszik, ő sem készül... Csak abban reménykedem, hogy megbukik, de ezen a szakon ez még egy páviánnak is kihívást jelentene. Van más hasonló helyzetben? Ti hogyan kezelitek? Megköszönném a tippeket! :)

2013. okt. 9. 11:33
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
9es vagyok, ott laksz még/lakik még? :D
2016. nov. 21. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!