Minek féltegeti a szomszédom annyira az üres udvarát?
Semmi nincs az udvarában csak fű, téyleg semmi más.
De mindig lakattal lánccal összefogott kerítésen közlekedik a koöcsival ki-be. És mindig 5 percig csörög a lánccal, lakattal mikor jön, mikor meghy.
Mit félti annyira az üres udvarát? A másik szomszédomnak még kerítése sincs, csak oszlopok, simán belehet hozzá sétálni a falig, az nem félti ennyire, pedig sokkal szebb nagyobb ház.
Mit kell féltegetni az üres udvart? :D
És mégis miért menne csak úgy be egy idegen? Még sosem láttam olyat, hogy valakinek egy idegen a kerjében mászkálgat.
Tán felvernek egy sátrat a fűben? :D
Nincs közöm hozzá mit csinál, de furcsa, hogy látom hogy valaki lakat, kerítés az üres kertre, más meg semmivel nem keríti el, és sokkal jobb ház...
"Sok közöd nincs hozzá, de úgy látszik az irigység beszél belőled!"
Annyira tudtam, hogy lesz legalább 1 ilyen... -._' Szánalmas vagy!
Hát amilyen a mai közbiztonság nekem sem elég az osztop, meg mondjuk szolgalom is úgy alakul ki, hogy használják másét pl. átjárásra, aztán meg jól bejegyeztetik.
És őszintén én meg azt nem értem mi a f-szt kell kukkolni a szomszédot.
Kedves,nem a válaszoló szánalmas,hanem te,hogy így ilyen kérdést még felteszel.
Néz körül milyen emberek vannak,jogosan zárja le.Mi is lezárjuk pedig (és) még kutyáink is vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!