Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Miért ilyen furcsák a szomszéd...

Miért ilyen furcsák a szomszédaim? Tán félnek valakitől? Vagy rejtegetnek valamit?

Figyelt kérdés

Fél éve költöztek ide szembe új szomszédok. Előtte átlátható léckerítés volt, kb az első héten megcsinálták olyanra, hogy teljesen egymás mellett van 2 méteres kerítés, szóval belátni nem lehet.

Ha hazajönnek, kocsival beállnak, megvárják még becsukódik a kapu, majd akkor szállnak ki.

Fél éve laknak itt, de 5x többél nem láttam őket.

A kerítésre kirakták, hogy kamerával megfigyelt terület.

Egyszer jöttem haza 11 után hétköznap, és akkor rakták ki a kukát, majd egyből visszamentek.

Van egy gyerekük, az nem hord magával kulcsot, vagy nem tudom, de mikor jön, becsönget, kijön az anyja, beengedni, majd egyből spuriznak vissza a házba.

A redőnyöket mindig résnyire engedik le, hogy még kilássanak rajta.

Most komolyan, nem kéne velük foglalkoznom, de furcsálom ezt.

Mintha valakitől, valamitől bujkálnának, vagy megfigyelnének másokat.

Soha nem látni őket, éjszaka rakják ki a kukát, a kocsiból sose szállnak ki a ház előtt, a kerítésen nem lehet belátni, kamerát tesznek a házra(mondjuk egyet se látok a házon)...

Mitől félnek, vagy mitől ilyen furák?

2013. szept. 17. 12:11
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem kéne velük foglalkoznod, szimplán a magánszférájukat védik. Mi közöd hozzá, mi van a kertjükben? Miért akarsz benézegetni az ablakukon? A saját területüket meg miért ne védhetnék vagyonvédelmi kamerákkal?
2013. okt. 5. 21:09
 12/12 anonim válasza:
Van már azóta valami fejlemény a szomszédokkal? :)
2015. aug. 3. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!