Mit lehet tenni a mutogatós szomszéd ellen?
Nekünk is ezt csinálta a szomszédunk. Szóltam a barátomnak, Ő ide adta a paintball puskáját, és mikor mutogatta magát 2 bele lőttem. Akkor visítva szaladt el, azóta nem mutogatja magát. :D
20/L
Pontosan tudom, mit éreztek, nekem is volt ilyen szomszédom. Először meglepődtem, szó szerint köpni-nyelni nem tudtam, majd szinte én szégyelltem magam. Szóltam a férjemnek, ő rászólt, hatás semmi, én hazudok. Szóltam a fiamnak, ő is rászólt - anyád hazudik. Következő alkalommal, hogy rossz a prosztatája és csak vizelt, és a saját kertjében ott pisil, ahol akar...Csak hát van egy lányom is, és barátnők meg nyár, meleg, medence, stb. végül nádszövetet tettünk fel. Amikor az kezdett korhadni, akkor a régit fent hagyva tettük fel a következő réteget.
Az asszony itt sem hitte el a dolgokat... Gondoltam a forró vízre is, mint megoldásra, mivel leforrázott farokkal mint mond a sebészeten...de feladtuk, mert nem biztos, hogy jól tudnánk kijönni belőle. Maradt a nádszövet. Télen, nyáron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!