Mit lehet tenni a mutogatós szomszéd ellen?
Figyelt kérdés
Régi szomszédunk (kertes házban) az utolsó két évben teljesen megváltozott, átment mutogatós bácsiba. Ha teheti lehúzza a nadrágját, a kerítéshez áll, vagy olyan helyre ahol éppen szem előtt van, ha kimegyünk a kertbe. Ráadásul még durván be is szólogat. Mint a tegnapi nap kiderítettem, ezt nem csak velünk, hanem a vele telekhatáros másik két szomszédunk nőtagjaival is megteszi. Mindegy neki, hogy öreg vagy fiatal, tegnap reggel hárman álltunk nők a teraszon, úgy mutogatta magát.Sajnos kislányok és idősek is vannak a környezetünkben, kezd ijesztővé válni. A rendőrségen azt mondták bíróságon pereljük be, mert nem rájuk tartozik. Mi lenne a legjobb megoldás, hogy ne zaklathasson tovább bennünket?2013. aug. 6. 06:45
11/27 anonim válasza:
Kizártnak tartom, hogy a rendőrség ezt mondja. Akkor ezt mondaná a játszótéri szatírokra is.
12/27 anonim válasza:
13/27 anonim válasza:
Az egyszerű és gyors megoldás az, ha bevonjátok a kerítést gyékénnyel, vagy más módon átláthatatlanná teszitek. A pereskedés évekig eltarthat és egy csomó macera, egy pár tíz méter gyékény meg egy tízezresből megvan és ha nem is egy életre, de évekre megoldást jelenthet.
14/27 anonim válasza:
célbalövőset játszanék vízipisztollyal :P a kuksi dupla pontot ér! :DDDDD
15/27 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,a nem odanézés eddig tartott, másfél évig ezt tettük,de csak rosszabb lett a helyzet. Egy két alkalommal még ki is nevettük, pár hét múlva már idegesített, most pedig már tűrhetetlennek érezzük. Úgy tűnik Ő az úr, mi pedig mindig forduljunk el, vigyázzunk milyen ruhába mehetünk ki a kertbe, mikor hajoljunk le és milyen irányba forduljunk, hogy minél kevesebbet lásson.A gyerekeket eddig még megkímélte, de nem tudni meddig.Én most azt a módszert választottam, hogy hangosan rákiabálok, hogy tűnjön el.A családjával igyekeztünk a jószomszédi viszonyt megőrizni, bár az egyik szomszéd már szólt a feleségének, de nem hitte el.A kerti slag is működött ennél a szomszéd asszonyomnál de csak egy darabig. A fotózás is eszünkbe jutott, de kiszúrja és gyorsan eltűnik. Különben sincs kedvem arra várni nap hosszat, hogy mikor tudom lencsevégre kapni az urat nadrág nélkül. Örülök, ha nem látom. Azt nem értem, hogy a rendőrség ezzel miért nem foglalkozik. Ha közterületen teszi ugyanezt, akkor már el is viszik azonnal. Ennek annyi esze van, hogy otthon csinálja. De hozzánk is jönnek vendégek, a szomszéd kislányoknak a barátnői és bárki, akiknek még nekünk kell magyarázkodni, hogy miért ácsorog folyton a pasi a kerítésnél órákon keresztül.Lehet hogy ez orvosi eset? Jó lenne tudni, hátha ebben az irányban többre mennénk?
2013. aug. 6. 13:10
16/27 anonim válasza:
Nincs sehol a közeletekben egy normális férfi?
Odamegy, határozottan szól neki, hogy hagyja abba amit csinál.
Ha ez sem használ legközelebb laposra lehet verni a pofáját egészen addig, amíg abba nem hagyja.
17/27 anonim válasza:
Ha a gyerekeknek is mutogatja magát azonnal rendőrség, szerintem azzal már a pedofília határait feszegeti és azt nagyon komolyan veszik.
Ill. említetted, hogy a fényképezőgép elijesztette. Lehet kapni ilyen "kamu kamerákat", elég olcsó, csak "dísz" de ez messziről nem látszik. A helyetekben "látványosan felszerelnék" egyet, kettőt. Ha a fényképezőgép visszafogja akkor egy ideig ez is ráhozza a frászt. Ha megtudja, hogy kamukamera, rakhattok fel igazit is és megvan a bizonyíték...
18/27 anonim válasza:
És miért nem lehet átmenni és megverni? Ezt nem értem. Ha emiatt nem intézkedik a rendőrség, akkor azért se fog, ha megveritek. Ennyi. Az ilyenek csak ebből tanulnak. Egy jó kis tökön rúgás és meg van oldva.
19/27 anonim válasza:
Orvosi eset, persze, perverzió, de nem nagyon tudják gyógyítani, meg nincs ilyenekre idő, mikor életmentő műtétekre várnak félévet. A fénykép azért megoldható- gyorsan- és egy jó A2 -es nagyítás táblára tűzve az ő kertje felé fordítottan - felesége (szegény) és ő is láthatná, milyen is a genitáliája. Lehet, hogy ráébreszti, nem érdemes mutogatni.
20/27 anonim válasza:
Ha a felesége nem hiszi el, akkor mégiscsak jó lenne lefényképezni, legyen mindig nálad a zsebedben a gép, és azonnal kapéd le őt, utána mutasd meg az asszonynak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!