Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Tényleg olyan rossz a VII....

Tényleg olyan rossz a VII. kerület?

Figyelt kérdés

Már olvastam itt, hogy milyen rossz környék a VII. kerület Budapesten..nekem ott van lakásom, szeptemberben fogok költözni, de most nagyon megijedtem. :( Miért tartjátok rossznak? Veszélyes? Cigányok vannak? Este egy fiatal lánynak nagyon veszélyes? Mit tanácsoltok, mit tegyek?

L

2013. aug. 6. 03:53
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Nem, a házban nincsenek :) Elég sokat voltam már ott és nem olyan sokat láttam a környéken..de aztán ki tudja..eléggé félek :/
2013. aug. 9. 10:35
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Ez inkább a VI-hoz van közel,az a környék pedig nagyon nagyon jó. Én is egyedülálló nő vagyok és soha nem volt probléma. Szerintem kimondottan biztonságos hely a nagykövetségek miatt ez a terület. (tele van rendőrrel)

Nyugodj meg egy kicsit. :)

A VII-nek van gettó része, ami találkozik a VIII-al, de szerencsédre ez nem az.

2013. aug. 16. 13:29
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Én egy barátomhoz járok oda már több éve és este is szoktunk járkálni, csak normális arcokat látunk, 1-2 helyen cigukat is, akik köszönnek és értelmesebbek is. Ez a Garay környéke, közel a Thökölyhez, de a VI. ker. felé tényleg sokkal szebb és tisztább.
2013. aug. 16. 14:34
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2013. aug. 17. 08:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!