Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Tényleg olyan rossz a VII....

Tényleg olyan rossz a VII. kerület?

Figyelt kérdés

Már olvastam itt, hogy milyen rossz környék a VII. kerület Budapesten..nekem ott van lakásom, szeptemberben fogok költözni, de most nagyon megijedtem. :( Miért tartjátok rossznak? Veszélyes? Cigányok vannak? Este egy fiatal lánynak nagyon veszélyes? Mit tanácsoltok, mit tegyek?

L

2013. aug. 6. 03:53
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Bocsánat, kihagytam, hogy Rózsa utca!
2013. aug. 6. 03:55
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Rózsa utca az a VI. kerület, a VIII a gettó, picit összekeverted a dolgokat. Nem egy elegáns környék, de biztonságos.
2013. aug. 6. 08:15
 3/14 A kérdező kommentje:
2013. aug. 6. 10:22
 4/14 A kérdező kommentje:
Ott van a lakásom, tudom, hogy a VII. kerület..
2013. aug. 6. 10:22
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Ja igen, a hetedikben kezdődik és jócskán átnyúlik a hatodikba. Mindegy, mint mondottam, a "nyócker" a gettó, a Rózsa utca meg olyan, amilyen bármelyik másik egy nagyvárosban.
2013. aug. 6. 10:27
 6/14 A kérdező kommentje:
Egyedül az estétől félek..szerintetek megérné elvégezni egy önvédelmi tanfolyamot? Gázspay? Ötletek?
2013. aug. 6. 11:11
 7/14 A kérdező kommentje:
*spray, bocsánat
2013. aug. 6. 11:12
 8/14 anonim ***** válasza:
48%
Inkább a nyóckertől óvakodj.
2013. aug. 8. 00:06
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Én a VII. kerben lakok, tapasztalatból mondom, hogy elég rossz környék. Nagyon sok a cigó, még fényes nappal is leállnak kötekedni, bár rablások, késelések nem nagyon történnek, de a támadások azok sajnos gyakoriak.

Este egy fiatal lány mindenképpen hordjon magánál gázsprayt amit tud is használni, mert a könnyű prédára mindig kapnak ezek a patkányok. Bár a Murányi utca környékén van egy skinhead banda, akik igyekszenek megfélemlíteni őket, de ők sem lehetnek mindig ott, és manapság ritkán látni őket.

2013. aug. 9. 01:54
 10/14 anonim ***** válasza:
Szerintem egyáltalán nem vészes,bár elég sok a cigány de eddig még nem kötöttek belém pedig már 5 éve itt lakok az utcán nem szoktak balhék lenni inkább attól kell félned hogy a társasházba ahol laksz vannak e cigány szomszédok mert azokkal 100% hogy lesz baj...utolsónak üzenem skinhead banda a murányiba?? hol szoktak lenni? én még sosem láttam őket pedig jó lenne :D
2013. aug. 9. 09:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!