Tényleg olyan rossz a VII. kerület?
Már olvastam itt, hogy milyen rossz környék a VII. kerület Budapesten..nekem ott van lakásom, szeptemberben fogok költözni, de most nagyon megijedtem. :( Miért tartjátok rossznak? Veszélyes? Cigányok vannak? Este egy fiatal lánynak nagyon veszélyes? Mit tanácsoltok, mit tegyek?
L
Én a VII. kerben lakok, tapasztalatból mondom, hogy elég rossz környék. Nagyon sok a cigó, még fényes nappal is leállnak kötekedni, bár rablások, késelések nem nagyon történnek, de a támadások azok sajnos gyakoriak.
Este egy fiatal lány mindenképpen hordjon magánál gázsprayt amit tud is használni, mert a könnyű prédára mindig kapnak ezek a patkányok. Bár a Murányi utca környékén van egy skinhead banda, akik igyekszenek megfélemlíteni őket, de ők sem lehetnek mindig ott, és manapság ritkán látni őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!