Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Bunkó, személyeskedő szomszédd...

Bunkó, személyeskedő szomszéddal mit lehet kezdeni?

Figyelt kérdés
Van egy fura szomszédunk.Egyedülálló, beképzelt,okoskodó 30as kövér pacák, aki ráadásul azt hiszi magáról, hogy egy Don Juan és folyton szidja a nőket ja és még alkesz is .A párommal barátkozik, szoktak együtt sörözgetni, beszélgetni.Én nem nagyon bírom.Mellettünk lakik így elkerülni nem nagyon lehet.Sokszor utálatoskodik velem, beszólogat, bunkó dolgokat mond ilyenkor leszoktuk állítani, de nem igazán érdeli a dolog.Páromnak is folyton beszól, meg úgy általában mindenkihez van pár "kedves" szava.Nem tetszik neki, hogyha én is ott vagyok párommal, olyan mintha kiakarná sajátítani magának(ekkor szokott beszólogatni) valamint már személyeskedik is, hogy mi biztos szexeltünk azért nem nyitottuk ki az ajtót, meghogy (van egy kutyánk)a kutyánk biztos jól nyal stb.Volt már, hogy mikor ott voltam oda fingott jó sokszor és undorító dolgokról beszélt(ő mikor veri ki,hányszor, hogy tele van a töke már és kikéne üríteni meg hasonlók).Ilyen bunkó emberrel mit lehet kezdeni?

2013. aug. 5. 16:21
1 2
 11/13 sumpi válasza:
Szerintem nehogymár még ti költözzetek el.Nekem is van 3 éve bajom a szomszéddal.Azt tanácsolom szakítsatok meg minden kapcsolatot vele s hogyha nem hagy békén,akkor zaklatás!
2013. aug. 7. 12:38
 12/13 anonim ***** válasza:
A baj az,hogy a párod a jelek szerint nem elég erős,hogy hatékonyan helyretegye,vagy kirakja.Jó érzékkel furakodik be kettőtök közé és biztos vagyok benne,hogy nem a jószándék vezérli.Sajnos még évekig élősködhet és a kapcsolatotok is rámehet,mert állandóan vita tárgya lesz.Próbáld kiütni a pasit azzal,hogy más társaságot szerzel a párodnak,akikkel mehetne néha sörözni,vagy focimeccset nézni.
2013. aug. 14. 19:54
 13/13 A kérdező kommentje:
Én nem szólok a pasihoz már semmit, csak köszönök.Párom se foglalkozik vele, ugyanis megismerkedtünk egy másik szomszéd párral és azokkal jól elvagyunk.:)
2013. aug. 14. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!