Elegem van már belölle.....ha a füvet vágom le az a baj ha a barátaim átjönnek az a baj ha az utcán beszélgetek az a baj és minden reggel arra kelek hogy mondja a magájét......ha nem csinálok semmit akkor is azt kell hallgatni "hogy ez a degenrált kölyök" már elegem van belölle.Ráadásul az ablakom elé kb 1 méterre egy hullámpalát rakott mert én egész nap csak leskelődök meg hallgatózok.Fényes nappal is alig lehet látni.Tanácstalan vagyok.
A hullámpala miatt jelentsd fel az önkorinál. A morgolódását pedig ereszd el a füled mellett. Vagy költözz.
2013. jún. 25. 15:44
2/13 anonim válasza:
Egyszer a fejedbe húzom meglásd a kukád amikor hajnal 3-kor ugat a kutyád amikor kora reggel ébredek a flexre olyabkor anyádékkal gondolok a szexre. Hát kérlek költözz el s boldogítsál mást...
2013. jún. 25. 15:51
3/13 A kérdező kommentje:
Köszi.Megpróbálom a fülem melett elengedni csak hát egész nem ezt hallgatni...
2013. jún. 25. 15:52
4/13 Amado atya válasza:
Ilyen volt régen az én szomszédom is. De ő bosszúból per hecc még Lakodalmas Lajost és társait hallgatta ~150W -al, teraszra helyezett hangszórókkal.
Érdekes módon a zene, és a nyavalygás abbamaradt, és azóta se szólal meg, mikor egy csendes, nyári vasárnap délutánon a gépkönyvi előírások szerint két és fél órán keresztül 1500 -as fordulaton, kipufogórendszer nélkül próbajárattuk a frissen generálozott 6 hengeres Rába motort a háza mellett... :D
2013. jún. 25. 15:56
5/13 anonim válasza:
gombapöri. random szedsz egy kiló gombát,megfőzöd, 2/3 a megy a fagyasztóba a maradék a szomszédnak. ha a szomszéd 2 hét múlva még él, a pörkölt ehető. ha nem akkor nincs több bajo vele
2013. jún. 25. 15:58
6/13 anonim válasza:
utso vok: hanghatásokra funktion one hangrendszer, 3-4 ezer watt erővel psykovsky mester zenéje
ház bontására és földrengés előidézésére alkalmas
2013. jún. 25. 16:00
7/13 anonim válasza:
Mondjuk sztem próbáld megérdeklődni közvetlen tőle, hogy mégis mi a retek baja van, addig nem tartom valószínűnek, hogy találsz megoldást...
2013. jún. 25. 17:12
8/13 anonim válasza:
én tuti leüvölteném a fejét hogy törődjön már a saját dolgával. mindenesetre ha nem költözöl akkor próbáld meg őt is szivatni, de mindenképp úgy hogy ne tudja a javára fordítani! pl mondjuk ne önts a fejére festéket közvetlenül meg ne verd meg, mert akkor simán feljelentheted. de egyébként ez nem tudom mennyire minősül zaklatásnak, de azért én jelenteném zaklatásért.
2013. jún. 25. 17:49
9/13 anonim válasza:
Lenne pár kérdésem:
MIKOR vágod a füvet?
Ha átmennek a haverjaid, akkor teát isztok és filmet néztek, vagy hajnalig hangosan buliztok?
Mikor és milyen hangerővel beszélgetsz az utcán?
Esetleg nem lehetséges, hogy valamiben neki van igaza..?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!