Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit lehet kezdeni egy tahó...

Mit lehet kezdeni egy tahó szomszéddal?

Figyelt kérdés
Panelban élünk, a felettünk lakó szomszéd állandóan úgy locsolja a virágait, hogy a sáros, virágföldes víz ömlik rá az erkélyemre, sokszor rá a frissen mosott ruhákra. Már többször szépen szóltunk nekik, az utóbbi időben már elfogyott a türelmünk, meguntuk, hogy állandóan újra kell mosnunk a kiteregetett ruhákat és hogy állandóan áll a víz az erkélyünkön. Legutóbb elég csúnyán összeszólalkoztunk, még ők mondják nekem, hogy költözzek családi házba, ez egy panel, tanuljak meg együtt élni másokkal. Holott én úgy érzem, nem én zavarom a szomszédaimat, hanem ők engem. Ma közölték velem, amikor rákérdeztem, hogy mégis ki fogja felmosni a mocskukat, hogy takarítsam fel én, az én erkélyem. Mit lehet ilyen helyzetben tenni? Nem hiszem, hogy én lennék az, akinek alkalmazkodni kell, hiszen nem én teszek kárt más holmijában, hanem ők. Segítsetek légyszi, mert már megőrülök tőlük.
2013. júl. 23. 22:04
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
a följelentéssel nincs gond, csak azt nem tudom, megtehetem e, ha nem az enyém a lakás?
2013. júl. 23. 22:22
 12/19 anonim ***** válasza:
Megteheted, bérlőként is.
2013. júl. 23. 23:21
 13/19 anonim ***** válasza:
Ott laksz, megillet a birtokvédelem. A tulaj se ronthat be csak úgy.
2013. júl. 24. 01:08
 14/19 anonim ***** válasza:
Cigány család? Mert akkor semmit nem tudsz tenni, max elköltözni.
2013. júl. 24. 09:58
 15/19 A kérdező kommentje:
nem, nem cigányok... de miért, a cigányokra nem vonatkoznak a szabályok?
2013. júl. 24. 10:57
 16/19 acelsziv ***** válasza:
100%
Kérdező: Fölöttünk lakik egy "hölgy". Ez a kedves hölgy minden reggel fél ötkor felkelt, elkezdte ütni a papucsával a padlót, hogy mi is felébredjünk, aztán elkezdett tornázni azzal az átkozott láberősítő gépével. És mindezt azért tette, mert hangokat vélt hallani és biztos volt benne, hogy mi hangoskodunk. Ez egyáltalán nem volt igaz. Mindenesetre ment a sorrend ahogy leírtam, volt két meghallgatás, kijöttek emberkék hozzánk és hozzá egyszerre. Neki ugyanazt kellett csinálnia és meghallgatták, hogy mennyire zavaró. Aztán kapott egy figyelmeztetést, hogy ha még egy panasz lesz, azt súlyos dolgok fogják követni. Azóta kussol.
2013. júl. 24. 17:01
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Felcsengetsz félvödör vízzel és mikor ajtót nyit képenöntöd vele. Aztán azt mondod , bocsi ezt leejtettétek ,csak visszahoztam :)
2013. júl. 24. 20:37
 18/19 A kérdező kommentje:
utolsó, ezt már megcsináltam, csak nem csöngettem be(hiszen ő sem szól, mielőtt nekiáll locsolni), hanem odaborítottam az ajtaja elé. :)
2013. júl. 25. 13:55
 19/19 anonim válasza:
Aknavető hatásos. :))
2013. aug. 3. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!