Hogyan lehetne kicseszni a szomszédokkal?
Figyelt kérdés
Egyébként is az agyam megy szét tőlük, mert mindennap reggel 8-kor már hangoskodnak és felkelek rájuk, de ma 8 körül elég hangosan ment nálam a zene ez meg átjön, és elkezdi, halkítsam le a zenét mert ez itt nem szokás(egyébként nagyon jópofiznak, kedvesen köszönnek mindig, nem értem)és ez a "ez itt nem szokás" naygon megütötte a fülemet(utálom ha így mernek velem beszélni)vissza szóltam neki h le halkítom a zenét, de ne merjen velem így beszélni, mert ez itt kur.vára nem szokás aztán elmentem.Ez nagyon felbaszott engem, vhogyan kikéne bas.zni velük nincs vmi ötletetek mégis hogyan? Kertes házban lakunk.2013. júl. 11. 21:47
1/5 A kérdező kommentje:
egyébként mondom kedvesen köszönnek mindig, és ez volt az első eset h vmi bajuk volt velünk.
2013. júl. 11. 21:48
2/5 anonim válasza:
Nem világos, hogy ebben MI VOLT a bunkó: az teljesen normális, hogy elmondják, hogy nem szokás hangoskodni.
3/5 anonim válasza:
Valójában ebben a történetben te vagy a bunkó. Mindig kedvesek veled, amikor tahó módjára üvölteted a zenét akkor is udvariasan kér, hogy halkítsd le, erre te kezdesz el pattogni és káromkodni. Költözz tanyára, ha ennyire nem vagy képes másokkal együttélni.
4/5 anonim válasza:
Szerintem: Rammstein, Imagine Dragons (Radioactive csutkára!). Meg természetesen minden, amit szeretsz.
Ezt ki nem hagynám: http://www.youtube.com/watch?v=1Vx0cLNI228
Reggelre! :)
5/5 Angie5 válasza:
Nem hiszem, hogy megszívatni kell őket, első körben inkább inkább a saját fegyverüket használd ellenük, menj át párszor reggel te is, hogy ne hangoskodjanak, "mert most tudtad meg, hogy ez itt nem szokás"
Ha nem veszi a lapot és továbbra is reggeli ébresztőt csinál neked, akkor gondolkodhatsz a móresre tanításon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!