Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit tegyek ha a szomszédom...

Sumpi kérdése:

Mit tegyek ha a szomszédom provokál?

Figyelt kérdés
2013. júl. 9. 07:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Hát nekem is volt egy elég durva konfliktusom bár nem a közvetlen szomszédaim, csak a mellettünk lévő utcában laknak. Én tojással meg üvegekkel dobáltam hónapokig a házukat, az ügy aztán még durvább lett. Ez csak a saját példám volt nem tanács te inkább valami nyugisabb megoldást válassz. Próbáljátok megbeszélni.
2013. júl. 9. 15:31
 12/14 A kérdező kommentje:
Kb. 3 éve próbálom megbeszélni velük az egész családjával.Már felhívtam a lányát is hogy beszéljék meg a családdal.Az a baj hogy ők egymásnak is hazudnak nem tudnak őszintén beszélni a Kedvesemet megpróbálták elszakítani tőlem közölték vele hogy én házasságszédelgő vagyok..... :D pedig a párom volt anno vsak férjnél...... :) de egész nap csinálták a feszkót de még mindig türelmes vagyok.Csak meddig?????? Ezt nem tudom
2013. júl. 9. 18:02
 13/14 Bénabakter válasza:
Szerintem építs közétek olyan kerítést, amin nem lát/hall át. Pl. vannak ezek a beton oszlopok közé beemelt betonlapokból álló kerítések; még esztétikusabb is és tartós megoldás.
2013. júl. 12. 12:55
 14/14 anonim ***** válasza:
Ezek után semmit nem adnék neki többet az biztos. És a legjobb tipp szerintem az, ha közlitek vele, hogy a viselkedése miatt mostantól csak a legszükségesebb esetben vagytok hajlandóak vele kommunikálni (max. ha infarktusa volt és mentőt kell hívni), egyébként befejeztek vele bárminemű kommunikációt. A sértésekre nem reagálni (max. mosolyogni rajta, az nagyon kiakasztaná). Ő épp azt élvezi, ha rosszul érzitek magatokat tőle, ha veszekedtek egymással pl. a hazugsága miatt. Ha nem reagáltok, azzal nem adjátok alá a lovat.
2013. júl. 12. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!