A szomszédaimnál egésznap bömből a zene, sokszor még éjszaka is. A rendőrök nem tudnak mit tenni. Van valami megoldás?
Az én második szomszédom is állandóan bömböltette a magnóját. Vasárnap délelőtt az idő múlását nem percben és órában mértük, hanem, hogy hányszor hallottuk már a "Kombiné, kombiné, csipkés kombiné..." című - nagy-sikerű - slágert. Áthívtam hozzánk, és feltettem neki egy Stockhausen, vagy Pendereczky lemezt. Már nem emlékszem, hogy melyiket, de a lényeg, hogy hatásos volt. Szerencsére e két kortárs zeneszerző nem felelt meg az ő mulatós zenét kedvelő ízlésének. Megkértem, hogy Ő viszont halkabban zenéljen, mert én is kétszer 60w-on fogom bömböltetni Stochausent. És lőn csodák csodája: Megértette! Azonban ennek a módszernek is van kockázata, és hátulütője: Igen, maga Stockhausen. Nem tudom mit válaszoltam volna neki, ha kiderül: szereti Pendereczkyt, és Stockhausent. Szerencsémre egyikük sem lopta magát a szívébe, de azóta nem bömbölteti a magnót, nehogy én is felrakjam neki.. Sok sikert
Staszek
Pécs, 2013.07.10
VAN, csinálj nagyobb zajt, dobj be egy kézigránátot az ablakukon!!
Biztos hogy többé nem zajoskodnak....
Ha a törvény nem véd meg, akkor maradnak törvénytelen megoldások.
Különben is. A csendháborítás nem fontos, ez annál durvább. Ha többször szóltak neki és mégsem hagynak élni, akkor ez zaklatás. :)
És azért már nem csak ejnye-bejnye jár. Hanem börtön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!